Anvelope Kama

KAMA

Kama Anvelope fiabile pentru orice vehicul

Produsele întreprinderii ruse Нижнекамскшина/Nizhnekamskshina sunt cunoscute în Chișinău și în întreaga țară. Mii de automobilişti fac o alegere în favoarea produselor accesibile și de înaltă calitate. Gama de modele prezentate în catalogul nostru cuprinde mai mult de o sută de varietăţi. Anvelopele auto Kama sunt dezvoltate și testate în propriul centru științific și tehnologic al companiei și sunt supuse unei certificări integrale de conformitate cu standardele internaționale.

Calitatea înaltă a produselor este confirmată de faptul că anvelopele Kama sunt furnizate oficial pentru instalarea pe roțile autovehiculelor Skoda, Volkswagen, Fiat. În procesul de fabricare sunt implementate, în mod activ, tehnologii ecologice - în 2012, producătorul a primit premiul de prestigiu "Lider al activităților de protecţie a mediului."

Uzina din Nijnekamsk este, de asemenea, unul dintre puținii producători ruși, care utilizează cele mai moderne echipamente și implementează sistematic inovații tehnologice. Cordul metalic din structura anvelopei și grosimea sporită a cauciucului sporesc fiabilitatea, durabilitatea produselor și capacitatea de exploatare la viteze mari. Toate acestea, precum și prețul accesibil, sunt un plus în favoarea alegerii acestei mărci pentru autovehicule de orice tip - de la autoturisme până la camioane de mare tonaj și combine.

Asortimentul nostru

Magazinul online și centrul service de anvelope Masterlux vă propune să listați catalogul nostru pentru a selecta produsele care vă interesează.

  • anvelope Kama pentru autoturisme şi pentru discuri de orice dimensiuni, pentru perioada de iarnă şi de vară;
  • pneuri pentru Suv-uri de dimensiunile necesare;
  • o gamă largă de anvelope pentru vehicule de capacitate mică;
  • anvelope pentru camioane;
  • anvelope pentru maşini agricole.

În catalog puteţi găsi întotdeauna cauciucuri multisezon de orice tip, inclusiv de iarnă, un avantaj al acestora fiind lipsa nevoii de a le crampona suplimentar. Managerii magazinului vă vor ajuta să selectați anvelopele potrivite pentru automobilul dvs. Vă propunem să achiziționaţi orice produse ale companiei la cele mai bune prețuri - acest lucru este posibil datorită faptului că magazinul nostru este partenerul oficial al producătorului. Vânzarea se efectuează atât cu ridicata, cât şi cu amânuntul. Livrarea se face pe întreg teritoriul Moldovei. Magazinul online Masterlux vă oferă preţuri avantajoase și o modalitate comodă de cumpărare.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46