Anvelope Kelly

Kelly

Anvelopele Kelly reprezintă un produs care merită atenția dumneavoastră!

Preferați calitatea testată în timp? Cumpărați anvelope Kelly! Aceste anvelope auto şi-au extins relativ recent prezenţa peste limitele continentului american, devenind foarte repede populare printre proprietarii de mașini din diferite țări! Cauciucuri de brand, excelente de la elaboratori cu mai mult de un secol de experiență vă așteaptă în rețeaua centrelor de anvelope Master LUX! Toate plăcerile pe care doriţi să le savuraţi în timpul conducerii sunt accesibile împreună cu Kelly - anvelope de clasă mondială.

Calitate recomandată de alți producători de anvelope

Istoria acestui brand servește drept o dovadă vie că și o companie mică poate depăși cu succes diverse crize în decursul unui secol. Începându-şi activitatea la sfârșitul secolului al XIX-lea, Kelly a lucrat îndeaproape cu BF Goodrich, Goodyear și alți producători renumiți de anvelope. Aceste cauciucuri au fost folosite cu succes şi de șoferii de mașini de curse, de personalul armatei americane și de numeroși proprietari de unități de transport cu diferite scopuri. Calitatea invariabil de înaltă a anvelopelor auto, combinată cu promovarea competentă, a contribuit la formarea unei rețele proprii de distribuție, care a devenit larg răspândită pe continentul american.

Astăzi cauciucurile Kelly sunt disponibile în peste 70 de țări, cuprinzând toate continentele. Pătrunderea pe pieţele acestor ţări a fost favorizată de un parteneriat puternic cu rețeaua de filiale Goodyear, în perioada când Kelly era o subdiviziune a acestui magnat. Propria gamă de modele include un număr mare de dimensiuni standard, axate pe toate tipurile condițiilor de călătorie. Prin achiziționarea de anvelope Kelly, utilizați produse de brand veritabile de la unul dintre cei mai vechi producători de anvelope din lume!

Anvelope de marcă pentru toate condițiile de drum

În Moldova, anvelopele originale pentru automobile Kelly pot fi achiziționate în magazinele Master LUX. Anvelope de iarnă de bună calitate, anvelope fiabile de vară, pentru maşini, anvelope durabile pentru toate anotimpurile - toate acestea sunt prezentate în magazinul nostru, într-o gama foarte largă! De asemenea, puteți comanda modelul, de care aveți nevoie, online pe acest site web, iar noi vă vom livra anvelopele achiziționate la adresa indicată de dvs. Reţineţi: la achiziționarea unui set de patru anvelope, montarea anvelopelor și echilibrarea roţilor este gratuită!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46