Anvelope Kumho

Kumho

Anvelope Kumho – unul din brandurile ce se dezvoltă rapid. Compania Kumho din Coreea de Sud a fost fondată în 1961. În prezent, compania Kumho este in top zece cei mai mari producatori de anvelope din lume. Numai în ultimii patru ani, vânzările de Kumho în țările CSI au crescut de patru ori.

Datorită celui mai mare centru de cercetare, compania Kumho este bine cunoscută pentru inovațiile sale tehnologice. Structura specială a cauciucului permite minimilizara zgomotului în timpul mersului, inclusiv și la viteză mare. Kumho a făcut posibil reducerea consumului de carburant la utilizarea anvelopelor sale. Cum demonstrează testele, anvelope Kumho capătă o uzură uniformă, stabilitate si control pe suprafeți umezi. Anvelopele de iarnă Kumho se manifestă perfect în zăpadă, gheață, îngheț și dezgheț. Benzile de rulare Kumho permit o tracțiune bună pe drumul de iarnă.

Recent Kumho a produs primele anvelope auto-etanșante în Coreea și s-a implicat activ în producția anvelopelor ECO.

Kumho este constant implicat în Formula 1 și multe alte concursuri sportive din lume.

Kumho tyres este furnizorul a anvelopelor primare la autoturismele Chevrolet, Chrysler, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Smart, Ssangyong si Volkswagen.

Rețeaua centrelor de anvelope și auto service Master LUX - dealer oficial și exclusiv al Kumho în Republica Moldova. La noi puteti cumpara anvelope Kumho.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749