Anvelope Autoturisme și Anvelope SUV / 4x4 Kumho

Kumho

Anvelope Kumho – unul din brandurile ce se dezvoltă rapid. Compania Kumho din Coreea de Sud a fost fondată în 1961. În prezent, compania Kumho este in top zece cei mai mari producatori de anvelope din lume. Numai în ultimii patru ani, vânzările de Kumho în țările CSI au crescut de patru ori.

Datorită celui mai mare centru de cercetare, compania Kumho este bine cunoscută pentru inovațiile sale tehnologice. Structura specială a cauciucului permite minimilizara zgomotului în timpul mersului, inclusiv și la viteză mare. Kumho a făcut posibil reducerea consumului de carburant la utilizarea anvelopelor sale. Cum demonstrează testele, anvelope Kumho capătă o uzură uniformă, stabilitate si control pe suprafeți umezi. Anvelopele de iarnă Kumho se manifestă perfect în zăpadă, gheață, îngheț și dezgheț. Benzile de rulare Kumho permit o tracțiune bună pe drumul de iarnă.

Recent Kumho a produs primele anvelope auto-etanșante în Coreea și s-a implicat activ în producția anvelopelor ECO.

Kumho este constant implicat în Formula 1 și multe alte concursuri sportive din lume.

Kumho tyres este furnizorul a anvelopelor primare la autoturismele Chevrolet, Chrysler, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Smart, Ssangyong si Volkswagen.

Rețeaua centrelor de anvelope și auto service Master LUX - dealer oficial și exclusiv al Kumho în Republica Moldova. La noi puteti cumpara anvelope Kumho.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43