Anvelope Lassa

Lassa

Compania turcă Sabanci este un producător renumit de anvelope bune pentru orice vehicul la un preț competitiv. Constituită în 1974, în 1988, compania a fuzionat cu un alt mare producător din Japonia - Bridgestone, formând concernul Brisa, care deține marca Lassa. Datorită eforturilor comune și investițiilor mari, făcute de japonezi în noua întreprindere, au apărut anvelopele Lassa, care au caracteristici excelente de exploatare. Astăzi ocupă una dintre pozițiile dominante pe piața europeană.

Propriul centru științifico-tehnic al companiei îi permite să creeze inovații tehnologice și să implementeze în ciclu elaborări noi. Datorită acestei abordări, sortimentul de modele este în continuă creștere, precum și fiabilitatea și durabilitatea acestora. Inginerii companiei lucrează în mod permanent pentru a se asigura că anvelopele Lassa sunt în mod constant îmbunătățite, devenind din ce în ce mai sigure și confortabile.

Gama largă de produse Lassa

Catalogul magazinului online al Centrului de anvelope Master LUX oferă o gamă largă de anvelope Lassa, în special, cauciucuri pentru autoturisme, inclusiv poziţii de produse, cum ar fi anvelope de iarnă și de vară, anvelope multisezon. Anvelopele de iarnă se caracterizează printr-o elasticitate ridicată, chiar și la geruri mari nu devin rigide, iar mașina îşi păstrează manevrabilitatea excelentă. Banda de rulare este concepută pentru a evacua eficient apa de pe plasturele de contact cu suprafața drumului și pentru a preveni acvaplanarea.

În plus, producătorul oferă clienților anvelope pentru camioane de mare tonaj și camioane de capacitate mică. Modelele pentru camioanele de capacitate mică sunt, de asemenea, instalate pe microbuze pentru pasageri. Anvelopele pentru camioane sunt proiectate pentru utilizare intensivă la sarcini mari graţie designului lor întărit cu un cablu metalic. În plus, există modele pentru Suv-uri și crossover-uri cu profil adâncit, care asigură o practicabilitate înaltă pe teren accidentat. De asemenea, sunt diponibile anvelope pentru mașini agricole de orice tip cu funcție de autocurățire.

Achiziționarea și livrarea

Produsele Brisa înseamnă preţ mic la o calitate constant înaltă. În catalog veți putea alege produsul necesar în funcție de parametri precum dimensiunea, lățimea, diametrul - avem modele Lassa pentru orice discuri. Comanda produsului selectat poate fi făcută pe site sau contactând managerul. Magazinul online Master LUX este situat în Chișinău, Moldova. Oferim servicii de livrare a produselor în toată țara. Calitatea tuturor produselor este asigurată prin termenul de garanție.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46