Anvelope Lassa

Lassa

Anvelope Lassa sunt produse de către compania Brisa Bridgestone Sabanci Tyre Manufacturing & Trading Inc. Compania a fost fondată în anul 1974. În 1988 compania a devenit mixtă, Brisa Sabanci Group și Bridgestone Corporation.

Datorită investițiilor serioase, unul dintre cele mai mari complexe industriale din lume produce anvelope în deplină conformitate cu standardele internaționale de calitate și securitate ISO 9000: 2001, ISO / TS 16949: 2002, ISO 14001.

Compania Brisa a preluat careva tehnologii de la Bridgestone, concomitent, producînd elaborările sale inginerești. În compania Brisa operează cel mai mare birou de cercetare, care include cel mai modern centru de dezvoltare și de proiectare a pneurilor.

În centrul de cercetare Brisa, regulat se petrec teste standard și speciale pentru tipuri noi de anvelope Lassa. Datorită experienței vaste a producătorilor de anvelope Bridgestone, precum și propriilor elaborări inovatoare, anvelopele Lassa dețin o calitate înaltă, competitivă, pe piața mondială de anvelope. Astazi, compania garanteaza clienților săi cea mai inaltă calitate pentru banii achitați.

Anvelope Lassa sunt vândute în 60 de țări ale lumii. Astazi, compania Brisa se numără printre cinci cei mai mari producători de anvelope din Europa. Cu o rapiditate înaltă Lassa câștigă popularitate în Europa de Est.

Lassa - anvelope cu o gamă largă pentru autoturisme, inclusiv masini sport, SUV-uri, crossover, camioane ușoare, camionete si utilaje agricole. Gama de produse Lassa sunt anvelopele de vară și iarnă. Anvelopele de iarnă Lassa sunt extrem de solicitate pe piața rusă.

Master LUX este distribuitorul oficial și exclusiv a anvelopelor Lassa în Republica Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749