Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Michelin

Michelin

Michelin - cea mai veche companie din lume specializata in fabricarea anvelopelor: a fost înființată în 1889 în Franța. Michelin este autorul a numeroase inovații în industria de anvelope, cum ar fi, de exemplu, invenția de anvelope radiale, care datează din 1946 ani. În 1988, compania franceză a absorbit producătorul de anvelope american BF Goodrich Company. Pe toată perioada existenței sale, compania a absorbit un total de aproximativ zece companii de anvelope de dimensiuni diferite.

În 1992, Michelin a făcut o descoperire și a lansat așa zisele anvelope Michelin "verzi" - Energy, ce permit de a economisi combustibilul.

Michelin a dovedit de multe ori că este demn de motoul său: "Tindem spre excelență". Datorită inovațiilor și realizărilor sale, astăzi anvelope Michelin - unii dintre cele mai de succes și valoroase anvelope din lume.

Michelin oferă o mare selecție de anvelope de vară și de iarnă pentru fiecare tip de transport. În zilele noastre, perfectiunea anvelopelor Michelin nu necesită publicitate suplimentară. Despre calitatea Michelin cunosc automobiliștii din întreaga lume. În centrul de anvelope Master LUX este expusă o gamă largă a brandului Michelin atît pentru camioane cît și autovehicole și mototehnică. Încredințați securitatea DVS anvelopelor Michelin!

Master LUX - dealer exclusiv al brandului Michelin în Moldova.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43