Anvelope Michelin

Michelin

Michelin - cea mai veche companie din lume specializata in fabricarea anvelopelor: a fost înființată în 1889 în Franța. Michelin este autorul a numeroase inovații în industria de anvelope, cum ar fi, de exemplu, invenția de anvelope radiale, care datează din 1946 ani. În 1988, compania franceză a absorbit producătorul de anvelope american BF Goodrich Company. Pe toată perioada existenței sale, compania a absorbit un total de aproximativ zece companii de anvelope de dimensiuni diferite.

În 1992, Michelin a făcut o descoperire și a lansat așa zisele anvelope Michelin "verzi" - Energy, ce permit de a economisi combustibilul.

Michelin a dovedit de multe ori că este demn de motoul său: "Tindem spre excelență". Datorită inovațiilor și realizărilor sale, astăzi anvelope Michelin - unii dintre cele mai de succes și valoroase anvelope din lume.

Michelin oferă o mare selecție de anvelope de vară și de iarnă pentru fiecare tip de transport. În zilele noastre, perfectiunea anvelopelor Michelin nu necesită publicitate suplimentară. Despre calitatea Michelin cunosc automobiliștii din întreaga lume. În centrul de anvelope Master LUX este expusă o gamă largă a brandului Michelin atît pentru camioane cît și autovehicole și mototehnică. Încredințați securitatea DVS anvelopelor Michelin!

Master LUX - dealer exclusiv al brandului Michelin în Moldova.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749