Anvelope Michelin

Michelin

Anvelopele Michelin merituos sunt foarte solicitate. Producătorul este o companie franceză populară care funcționează cu succes din 1889.

Actualmente, capacitatea de producție este de proporţii mari - cu excepția Franței, există întreprinderi în 19 țări, 69 în total. Fapt ce confirmă popularitatea mărcii, dovadă a dezvoltării dinamice.

Principala prioritate a activităţii companiei este îmbunătățirea capacității de producție, introducerea de tehnologii inovatoare pentru îmbunătățirea calității produsului. Acesta este un alt factor care face ca anvelopele Michelin să fie atât de populare. Și dacă luăm în considerare beneficiile în general, putem observa următoarele:

  • gamă largă a modelului. Studiind catalogul nostru, veți găsi anvelope pentru autoturisme, camioane, precum și pentru echipamente agricole și speciale. De asemenea, este posibil să alegeți un produs în funcție de sezon. Oferim modele de iarnă, de vară, toate sezoanele;
  • calitate înaltă. În producere se folosește cauc de calitate  cu aditivi speciali care îl fac durabil, ce contribuie la menținerea caracteristicilor originale mult timp. Anvelopele de la Michelin, pot fi utilizate o perioadă de două până la trei ori mai mare decât omologii lor ieftini;
  • performanţe sporite de rulare a automobilului. Anvelopele de automobile ale mărcii menţionate contribuie la asigurarea stabilităţii transportului  inclusiv, la reducerea distanței de frânare, la reducerea intensităţii acvaplanării.  

Fiecare anvelopă Michelin, înainte de a fi expusă pe rafturile magazinelor, este testată temeinic la capitolul respectarea standardelor, lipsa defectelor. Achizițiile dvs. cu certitudine vor fi reuşite indiferent de modelul pe care îl alegeți.

De ce e mai bine să cumpărați anvelope Michelin în Master Lux

Suntem dealerul oficial al producătorului în Moldova, astfel garantăm fiecărui client:

  • gama completă a modelului;
  • originalitatea produselor;
  • prețuri loiale.

Anvelopa de la compania Michelin se deosebeşte de analogii ieftini, este considerabil superioara acestora si, prin urmare, are un termen de garanție mare. Nu sunt motive de îndoială referitor la calitatea produselor.

Dacă nu știți încă ce produs să cumpărați, contactați managerii magazinului nostru online pentru sfaturi. Aceștia vă vor ajuta să alegeți produsul potrivit pentru marca automobilului dvs., vă vor spune concret preţul, vă vor vorbi despre plată și livrare. Centrul nostru este situat în Chișinău, dar efectuăm livrări în toată Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46