Anvelope Rosava

Rosava

ZAO "Rosava" este cel mai mare producător de anvelope din Ucraina. Compania activează din anul 1998 și astăzi are o cifră de afaceri impresionantă. În fiecare an, întreprinderea produce aproximativ 6 milioane de anvelope și volumul producției este în permanentă creştere. În plus, compania a început modernizarea activă a instalațiilor de producție, achiziționând echipamente moderne funcționale din Germania, Slovacia și SUA. Întreprinderea "Rosava" produce anvelopele în strictă conformitate cu standardele actuale, astfel încât nu poate exista nici o îndoială cu privire la calitatea lor.

Dacă ați ales această marcă de produse, ați luat decizia corectă. La un cost relativ scăzut, anvelopele "Rosava" pot fi caracterizate prin următoarele particularităţi:

  • îmbunătățirea controlabilității vehiculului, inclusiv în cazul conducerii la viteză mare;
  • reducerea distanței de frânare;
  • minimizarea manifestărilor de acvaplanare;
  • sporirea stabilităţii mașinii la efectuarea manevrelor;
  • reducerea alunecării pe zăpadă, specifică modelelor proiectate pentru utilizare în sezonul rece.

Caracteristicile enumerate sunt dovedite prin teste repetate, efectuate de diferite centre auto. În plus, e cazul să menţionăm că anvelopele Rosava au fost certificate în mod repetat și respectă pe deplin standardul internațional ISO 9001: 2015.

Obțineţi o calitate garantată, iar prețul produselor rămâne în limitele disponibile.

Anvelopele Rosava de la Master Lux

Compania noastră este distribuitorul oficial al producătorului în Moldova, deci aici puteți cumpăra produse în cele mai favorabile condiții:

  • un sortiment larg de produse. Catalogul conține toate versiunile de anvelope. Destinație: pentru autoturisme, camioane, modele de mic tonaj, pentru echipamente agricole și speciale. Pe sezon: multisezon, iarnă și vară;
  • cu garanția originalității. Lucrăm direct cu întreprinderea, excludem participarea la tranzacții a intermediarilor. Acest moment ne permite să stabilim un preţ acceptabil la mărfuri. Fiecare anvelopă Rosava înainte de a fi pusă în vânzare este supusă unui control riguros pentru a exclude prezenţa defectelor;
  • cu posibilitatea achiziționării de noi produse. Urmărim cu atenție gama de produse a companiei, expunem imediat noi poziții.

Dacă vă interesează modul de livrare, îl vom organiza în condiții favorabile, asigurând promptitudinea trimiterii comenzii.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46