Anvelope Autoturisme și Anvelope Autoutilitare Sava

Sava

Anvelope Sava aparțin familiei brand-ului Goodyear.

Anvelopele Sava sunt fabricate de una dintre cele mai mari uzine de anvelope din Europa Centrală și anume în Slovenia. Uzina este echipată cu cel mai modern echipament, garantat de cea mai recentă tehnologie a companie Goodyear. Sava atinge succesul grație prețurilor atractive și calitatății excelente.

Anvelope Sava sunt certificate de către Organizația Internațională de Standardizare, pentru sistemul de management de mediu, pentru controlul de calitate al producției, cu Certificatul BMPS de respectare a tuturor standardelor de producție. A fost acordată prima pentru atitudinea agreabila față de normele ecologice.

Sava oferă modele moderne de vară cum ar fi Perfecta, Intensa Hp, Intensa UHP, modele de iarnă Eskimo S3 +, Eskimo Stud, Eskimo HP, anvelope pentru toate anotimpurile Adapto.


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43