Anvelope Tigar

Tigar

Anvelope sârbe Tigar: calitate, fiabilitate, accesibilitate

Producția brandului Tigar a fost înfiinţată încă la sfârșitul primei jumătăți a secolului trecut pentru a fabrica încălțăminte și alte produse din cauciuc. Dar deja în 1959, pe piața anvelopelor auto au apărut primele anvelope Tigar. Succesul producției moderne a companiei se bazează pe o strânsă colaborare cu producătorii mondiali de produse similare.

Astăzi produsele Tigar sunt populare și recunoscute datorită uneia dintre cele mai mari întreprinderi, concernul Michelin și a performanțelor bune. Compania își exportă produsele în 50 de țări. Compania Master-LUX propune consumatorilor din Chișinău și din regiunile Moldovei să cumpere roți de înaltă calitate și la prețuri accesibile pentru mașinile lor.

Gama de anvelope Tigar

Activitatea producătorului este orientată la realizarea anvelopelor pentru camioane, autoturisme și microbuze. În ceea ce privește specificaţia, în acest sens consumatorului i se oferă următoarele opțiuni:

  • cauciucuri de vară - corespund cerințelor majorității producătorilor de mașini, are calități stabile de tracțiune și cuplare și bande de rulare cu indicatori excelenţi de drenaj;
  • de iarnă - reprezentată de cauciucuri de frecare şi cramponate. Aceste produse oferă automobiliștilor confort și siguranță pe drumurile acoperite cu gheață și înzăpezite.

Cauciucul Tigar asigură manevrabilitatea mașinilor pe drumuri din diverse clase, siguranța și fiabilitatea funcționării lor în condiții extreme și dificile.

Avantajele alegerii anvelopelor Tigar

Vorbind despre merite, trei dintre ele trebuie menționate: o gamă largă, compoziție unică și de înaltă calitate. Anvelopele sârbe sunt fabricate la o întreprindere dotată cu echipamente de înaltă tehnologie, fabricate în Uniunea Europeană, Japonia și SUA. Producătorul lucrează în permanență pentru îmbunătățirea acestora, dedicând mult timp testării produsului finit. Calitatea excelentă a anvelopelor este confirmată prin actele de certificare internaționale.

Datorită celui mai amplu sortiment, în magazinul nostru online, clienții au posibilitatea de a selecta și achiziționa anvelope fiabile pentru mașina lor la un preț accesibil, cu livrare la adresa specificată.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46