Anvelope pentru autoturisme Debica

Debica

Anvelope pentru autoturisme „Debica” - pentru cei care preferă mai bun și mai ieftin!

Sunteți interesat de anvelope auto fiabile și accesibile? Aruncați o privire mai atentă asupra anvelopelor pentru autoturisme Debica! Montați aceste anvelope pe roțile mașinii dvs. și puteți accelera și manevra cu ușurință pe orice suprafață şi pe orice vreme! Procesul de producere a acestor anvelope este controlat de Goodyear, dar costul lor nu este nicidecum mare! Anvelope Debica de înaltă calitate pentru autoturisme, produse la una dintre cele mai mari întreprinderi din Europa de Vest, vă așteaptă în reţeaua de magazine Master LUX!

„Debica” este alegerea pe linia brandurilor celebre!

De mai bine de 80 de ani, compania poloneză Debica bucură șoferii cu produse de calitate - anvelope, concepute pentru toate tipurile de mașini. Anvelopele pentru autoturisme Debica sunt deosebit de populare în Europa de Vest, unde sunt vândute alături de alte produse Goodyear. Principalele avantaje ale acestora sunt călătoria confortabilă, lină, rezistența îmbunătățită la diferite tipuri de deformare, precum și kilometrajul crescut. Trebuie de luat în calcul faptul că această întreprindere produce și anvelope de mărci precum Dunlop, Fulda, Sava și, bineînțeles, Goodyear.

Anvelopele pentru autoturisme Debica au o serie de avantaje tehnice, inclusiv:

  • design optimizat al benzii de rulare pentru o funcționare lină și niveluri reduse de zgomot;
  • design ondulat al modelului blocului, conceput pentru o aderență fiabilă atât pe asfaltul umed, cât și pe cel uscat;
  • o compoziție bine gândită a amestecului de cauciuc, care crește indicele de rezistență la uzură a anvelopelor;
  • caracteristici de tracțiune îmbunătățite, care au un efect pozitiv asupra vitezei de circulaţie;
  • uniformitatea distribuției presiunii pe întreaga zonă de contact cu șoseaua, îmbunătățind astfel confortul și siguranța conducerii.

Calitate reală de la un dealer autorizat!

Luând în considerare numărul crescut de contrafaceri a brandului Debica, Master LUX recomandă cumpărarea acestor anvelope numai de la dealeri autorizați și din magazine specializate. Pe site-ul nostru cumpărați produse originale „Debica", furnizate direct de la producător și conforme întru totul cu parametrii specificați. Dacă vă este greu să alegeți modelul dorit, puteți consulta gratuit specialiștii noștri. Livrarea anvelopelor pe care le achiziționați se efectuează nu numai în Chișinău, ci și în toată Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46