Anvelope Dunlop pentru autoturisme

Dunlop

Anvelopele Dunlop pentru autoturisme

În ciuda abundenței ofertelor de pe piață, în clasamentele mondiale anvelopele brandului Dunlop ocupă constant primele cinci poziţii printre cele mai bune tipuri de cauciucuri instalate pe autoturisme. Acestea sunt apreciate pozitiv de conducătorii auto amatori și profesioniști și, prin urmare, cererea pentru acestea este constant mare.  Producătorul britanic – corporaţia Sumitomo Rubber Industries produce anvelope cu cea mai mare varietate de dimensiuni utilizate pe mașinile moderne, astfel încât orice șofer poate alege cu ușurință echipamentele necesare pentru autoturismul său.

Particularitățile anvelopelor Dunlop

Gamă largă de produse Dunlop, desigur, a permis fiecărui consumator interesat de aceste produse să găsească anvelope funcționale de înaltă calitate, care se potrivesc modelului mașinii, stilului de conducere și altor caracteristici funcționale. În plus, șoferii cu diferită experiență de conducere apreciază pozitiv alte caracteristici ale mărfii acestui producător:

  • preț redus;
  • rezistență bună la acvaplanare;
  • stabilitate excelentă pe șosea și la efectuarea manevrelor de diferite amplitudini;
  • confortul conducerii datorită zgomotului redus și caracterului lin al deplasării;
  • distanța minimă de frânare;
  • siguranța la volan în diferite condiții de drum.

Compoziția de cauciuc conține o serie de aditivi polimeri, care oferă durabilitate, rezistență la deteriorarea mecanică, funcționare stabilă într-un diapazon larg de temperaturi. Anvelopele Dunlop au un efect de autocurățare datorită desenului unic al benzii de rulare laminate, cu V-uri eficiente. Roțile cu astfel de benzi de rulare se mișcă la fel de bine pe gheață și pe autostrăzi cu zăpadă bătătorită. La crearea anvelopelor se folosesc tehnologii digitale, standarde de mediu.  

Anvelope Dunlop în sortimentul magazinului online „Master-LUX”

Produsele Dunlop sunt se bucură de solicitarea din partea consumatorilor, dar există modele, care sunt deosebit de populare. În catalogul magazinului online „Master-LUX” există 9 tipuri de anvelope de iarnă și de vară pentru autoturisme. Le propunem automobiliștilor să comande și să cumpere astfel de anvelope populare precum:

  • SP WinterSport 3D;
  • Streetresponse 2 și altele.

Garantăm clienților noștri prețuri accesibile, servicii confortabile, anvelope de înaltă calitate și livrare operativă a achiziției în Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46