Anvelope pentru autoturisme Lassa

Lassa

Brandul turcesc fabrică produse de calitate din anul 1974. Gama de produse a companiei include anvelope pentru autoturisme și camioane, SUV-uri și agregate agricole. Datorită unei strânse colaborări cu gigantul global - producătorul japonez Bridgestone – anvelopele Lassa corespund standardelor internaționale de siguranță și calitate.

Brandul, fondat inițial în Turcia, nu încetează să se dezvolte și să crească în plan profesional, încântând proprietarii de mașini prin caracteristici impecabile. Raportul dintre parametrii, cum ar fi durabilitatea, aderența excelentă la suprafața drumului și prețul accesibil, asigură anvelopelor Lassa o popularitate constantă în întreaga lume.

Produsele de înaltă calitate sunt fabricate la unităţile de producție ale companiei Brisa. Datorită unei experiențe bogate, a unor teste speciale și tehnologii moderne, anvelopele Lassa ocupă o poziție de lider pe piața europeană a anvelopelor. Magazinul online Master Lux prezintă o gamă largă de anvelope pentru o cerc larg de consumatori. Rezerva de mărfuri este actualizată în mod sistematic, astfel încât întotdeauna sunt disponibile modelele solicitate. Se bucură de o cerere sporită cele mai bune cauciucuri pentru sezonul de iarnă şi de vară:

  • Impetus Revo. Opțiunea de top pentru autoturism, care combină confortul, siguranța și manevrabilitatea în toate condițiile meteorologice.
  • Snoways 3. Anvelope de iarnă care vor funcţiona fără eșec. Anvelopa va încânta prin comportamentul impecabil pe drumurile înzăpezite, umede și acoperite cu gheaţă.
  • Atracta. Linia de anvelope ieftine, dar fiabile este creată atât pentru călătorii pe distanțe lungi, cât și pentru călătorii zilnice în raza orașului. Tehnologia exclusivă de producție cu laturi armate contribuie la reducerea uzurii.

Anvelopele Lassa sunt o opțiune potrivită pentru cei care apreciază calitatea fără investiții financiare semnificative. În magazinul nostru este ușor să alegeți anvelopele de dimensiunea, tipul și categoria de prețuri potrivite. Cu ajutorul unor filtre comode, puteţi sorta mărfurile după diametrul discului, marca automobilului sau tipul de anvelope. Comandați anvelope de vară, de iarnă sau multisezon cu livrare în Chișinău și în alte orașe din Moldova. Procurarea în magazinele noastre este o procedură ușoară și profitabilă.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46