Anvelope camioane Aufine

Aufine

Anvelopele Aufine sunt fabricate pe baza tehnologiilor inovatoare la uzine moderne, comparabile astăzi cu unităţile de producție japoneze sau germane. Aufine este cel mai mare brand de anvelope din China, disponibil în mai mult de o sută de țări din diferite regiuni ale lumii.

Compania Aufine a creat o linie de anvelope pentru diferite condiții de funcționare. Fie că este vorba de distanțe lungi sau medii, de transport de mare viteză în diverse condiții rutiere, climatice etc.

Anvelopele Aufine au trecut certificarea DOT, GCC, ECE, REACH, ISO9001, TS16949, E-MARK, S-MARK, SONCAP, INMETRO, LATU.

Strategia managementului companiei constă în creșterea fiabilității anvelopei la un preț competitiv permanent. Avantajul competitiv al Aufine este asigurat nu prin scăderea prețului din contul calității scăzute a produselor, ci datorită avantajelor pieței muncii din China față de țările din prima lume.

Experții independenți remarcă caracteristicele de rulare ridicate ale anvelopelor Aufine și rezistența lor sporită la uzură. În procesul de producție se folosește un compus unic de cauciuc și desene unice ale benzii de rulare. La toate modelele, carcasa anvelopei este consolidată comparativ cu cei mai apropiaţi analogi. Acest lucru previne exploziile și penele de cauciuc la suprasarcini înalte. Astfel, anvelopele Aufine pentru camioane sunt perfect adaptate la suprafața rutieră ale drumurilor de calitate redusă.

Master LUX este dealer oficial Aufine în Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46