Anvelope camioane Kama

KAMA

Anvelope Kama pentru camioane pe orice tip de drum

Pentru transportul încărcăturilor grele, anvelopele trebuie să fie suficient de durabile și să ofere o bună manevrabilitate chiar și pentru vehiculele de mare lungime - tractoarele cu remorci. Aceste calități sunt pe deplin compatibile cu anvelopele de camioane Kama, disponibile într-o sortiment larg în magazinul online Masterlux. Actualmente, anvelopele de camioane Kama sunt unul dintre cele mai căutate produse pe piața moldovenească, datorită raportului bun preț-performanță și tehnologiei înalte.

Uzina de anvelope din Nijnekamsk și propriul centru științifico-tehnic controlează procesul de producție la toate etapele, implementând cu regularitate inovaţii în mod constant se efectuează schimbări inovatoare, asigurând sistematic formarea personalului și actualizarea echipamentelor. Din acest motiv, producătorul rus a primit cele mai bune aprecieri de la utilizatorii produselor Kama din mai multe țări. Aceste anvelope sunt instalate pe automobilele KAMAZ și Gazelle, precum și pe unele modele străine la ieşirea de pe linia de asamblare.

Fiabilitatea în orice vreme

Anvelopele de iarnă Kama pentru camioane se comportă perfect pe suprafeţele cu polei sau pe drumuri acoperite cu zăpadă compactă, asigurând, datorită desenului inovator al benzii de rulare (lamelelor în formă de spirală) și structurii materialului, aderența și controlabilitatea suficientă. Banda de rulare se autocurăță de zăpadă, deci nu se înfundă, menținându-şi funcționalitatea. Elasticitatea cauciucului nu scade nici pe timp de ger cumplit. Durabilitatea este asigurată prin adăugarea în compoziţie a silicei.

La noi veți găsi, de asemenea, în stoc o gamă largă de anvelope de vară. Anvelopele Kama pentru camioane, proiectate pentru utilizare în perioada de vară, se comportă la fel şi pe suprafețele uscate, și pe cele umede – banda de rulare previne fenomenul periculos al acvaplanării și oferă un nivel minim de zgomot la rulare. Catalogul include, de asemenea, modelele multisezon, avantajoase prin faptul că nu necesită schimbarea pneurilor de două ori pe an. Pentru iernile moldovenești relativ calde, acestea pot fi cea mai bună opţiune.

Procurarea oricărui produs din catalogul Masterlux se efectuează cu livrare în orice zonă a Moldovei. Oferim o garanție pentru toate produsele producătorului rus.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46