Anvelope pentru camioane Kelly

Kelly

Anvelope pentru camioane Kelly - cu grijă faţă de propriul automobil!

Vehiculul dvs. de lucru merită cele mai bune echipamente! Montați anvelopele pentru camioane Kelly și bucurați-vă de toată puterea și performanțele unui vehicul specializat! Folosiți produse de marcă de la liderii de pe piața anvelopelor pentru un confort maxim în călătoriile dvs. de serviciu! Anvelopele brandului cu o istorie mai mult de un secol le puteţi procura în rețeaua de centre de anvelope Master LUX!

Tehnologii speciale pentru vehicule de tonaj mare și echipamente speciale

Aceste anvelope dispun de o gamă întreagă de avantaje pentru asigurarea confortului la volan. În primul rând, au un design bine gândit al benzii de rulare, care contribuie la o distribuție uniformă a sarcinii pe întreaga zonă de contact cu șoseaua. Adâncimea și lățimea canelurilor de drenaj sunt proiectate pentru eliminarea murdăriei și umezelii cât mai repede posibil, minimizând șansele de acvaplanare și îmbunătățind manevrabilitatea mașinii.

Pentru camioanele utilizate în construcții și la alte tipuri de lucrări pe suprafețe de drum slabe, compania americană a introdus o serie de elaborări proprii unice. Construcția anvelopei a primit o protecție suplimentară pentru a rezista la perforări și la diferite tipuri de deformare. Polimerii vâscoși din componenţa benzii de rulare rezistă alunecării pe toate tipurile de drumuri, indiferent de condițiile meteorologice. Datorită greutății reduse, rezistența la rulare este redusă, ceea ce contribuie la reducerea consumului de combustibil și la prelungirea duratei de exploatare a acestor anvelope.

Selecție luând în considerare particularitățile de exploatare

Șoferii camioanelor de mare tonaj și vehiculelor specializate vor fi plăcut surprinşi de beneficiile pe care le vor avea atunci când vor folosi produsele companiei promovate chiar de Goodyear! Aceste anvelope se disting structural printr-un nivel ridicat de siguranță, caracteristici tehnice excelente, durată de viață extinsă și confort în utilizare! Indiferent de caracteristicile de funcționare, anvelopele pentru camioane Kelly sunt unele dintre cele mai fiabile și durabile!

În catalogul electronic Master LUX sunt prezentate anvelope Kelly de înaltă calitate pentru diverse camioane și echipamente speciale. Puteți achiziționa cu ușurință modelul solicitat online, cu livrare în toată Moldova. Adresându-vă în magazinul firmei Master LUX, puteți profita de sfaturile profesionale privind selecția optimă a anvelopelor pentru tipul dvs. de activitate.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46