Anvelope camioane Lassa

Lassa

În căutarea unui cauciuc de camion care oferă siguranță maximă, fiabilitate și confort, atrageţi atenție la anvelopele Lassa. Articolele brandului turcesc Brisa, produse cu contribuţia substanţială a gigantului japonez de anvelope Bridgestone, ocupă, pe bună dreptate locurile de frunte pe piața europeană.

Înființată în 1974, compania turcă este considerată un novice al industriei de producere a anvelopelor, dar, în ciuda acestui fapt, cucereşte cu succes simpatia consumatorilor. Principalul merit al producătorului este monitorizarea atentă, testarea multiplă și competenţa în cele mai noi tehnologii. Un alt moment important, graţie căruia anvelopele Lassa sunt foarte solicitate în rândul proprietarilor de autovehicule, este strânsa cooperare cu partenerii din Japonia. Calitatea, siguranța, fiabilitatea și durabilitatea produselor de marcă nu sunt în niciun caz inferioare concurenților eminenți, având în același timp un preț mai accesibil.

Anvelopele Lassa pentru camioane sunt recunoscute pentru caracteristicile excelente de performanță: fiabilitate, aderenţă la suprafața drumului, rezistență la uzură.

Principalele avantaje ale cauciucurilor Lassa pentru camioane:

  • un protector de formă specială, care îmbunătățește conducerea vehiculului pe drum uscat, umed și acoperit de zăpadă;
  • V-uri laterale - o garanție a comportamentului previzibil al autovehiculelor pe suprafețe rutiere necorespunzătoare;
  • compoziţie îmbunătăţită a cauciucului și carcasă armată cu cord de nailon, care are un efect pozitiv asupra masei pneurilor și manevrabilităţii autovehiculului.

Anvelopele pentru camioane Lassa sunt un produs durabil al unui brand testat. Magazinul online Master Lux oferă modele originale de la producătorul cu renume mondial la un preț accesibil. Urmărim cu atenție să fie întotdeauna disponibile dimensiunile și tipurile necesare, astfel încât comanda plasată pe site ajunge la clienți în intervalul de timp convenit. Cumpărarea anvelopelor de înaltă calitate este posibilă atât online, cu livrare în Moldova, cât la punctele certificate de vânzare ale rețelei de centre de anvelope "Master LUX".

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46