Schimba uleiul și primește un curățător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger!

Schimba uleiul și primește un curățător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger! 19.10.2017

Ne grăbim să bucurăm clienții noștri cu excelentă ocazie de a pregăti mașina pentru noul sezon - înlocuind uleiul, primiţi un cadou - produse pentru îngrijirea salonului!

Master LUX și compania Rheinol oferă, în cazul procurării unei canistre Rheinol de 5 litri, fiecare client, în mod garantat primește cadou un curățător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger!

Rheinol Fahrzeugreiniger este un curățitor de calitate și ecologic, cu efect lustruire a tuturor suprafețelor metalice și vopsite din salonul dumneavoastră.

Promoția se extinde la trei tipuri populare de uleiuri de motor:

  • Rheinol Primus LNC 10W-40 5L
  • Rheinol Primol CS 10W-40 5l
  • Rheinol Favorol LMF 10W-40 5L

SWD Rheinol este o companie germană cunoscută pentru calitatea impecabilă a lubrifianților și a produselor chimice auto. Uleiurile Rheinol au primit aprobări oficiale de la producători de automobile precum BMW, Volkswagen, Daimler-Chrysler, MAN, Scania, Volvo etc. Master LUX este distribuitorul oficial al companiei Rheinol în Moldova.

Promoția este valabilă până la sfârșitul anului și este limitată de cantitatea de bunuri din depozit.

Promoția se desfăşoară în centrele de anvelope Master LUX de la Muncești și Petricani, precum și în magazinul principal Master LUX de pe strada Muncești și în toate rețelele de magazine Agropiese TGR Grup.


Toți cei care cumpără un set de anvelope Goodyear – primesc o cană termică de marcă drept cadou!

11.10.2019

Toți cei care cumpără un set de anvelope Goodyear – primesc o cană termică de marcă drept cadou!

O cană termică de calitate e o soluţie bună când vremea începe să se răcească. Cu siguranţă, este un lucru necesar. În plus (și acest lucru este important), o dăruim la procurarea anvelopelor Goodyear, unele dintre cele mai bune în lume. Ele vă vor proteja pe drumurile de iarnă mai bine decât ceaiul cald. Promoția se aplică unui set (patru anvelope) de orice anvelope Goodyear achiziționate la centrele de anvelope Master LUX de la Petricani și Botanica. Promoţia este limitată de numărul de cadouri din stoc.

Un cadou pentru fiecare client care cumpără ulei hidraulic Rheinol!

24.09.2019

Un cadou pentru fiecare client care cumpără ulei hidraulic Rheinol!

Pe 18 septembrie, a început promoția: la cumpărarea unei canistre de 20 litri de ulei hidraulic Rheinol Hydralube LP 46, fiecare cumpărător primește o cutie de cinci litri din același ulei cadou! Promoția este valabilă în centrele de deservire auto Master LUX și în întreaga rețea de parteneri ai Agropiese TGR. * Promoția este limitată de numărul de cadouri.

Prima promoţie de primăvară de la Rheinol și Master LUX: cumpărați ulei şi primiți un cadou!

13.03.2019

Prima promoţie de primăvară de la Rheinol și Master LUX: cumpărați ulei şi primiți un cadou!

De data aceasta, fiecare cumpărător al cutiei de 5 litri de uleiuri de motor Rheinol Primus 5W-30 şi 5W-40 (DPF, DX, DXM, HDC) va primi cadou un curăţător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger, iar comparatorii care vor procura cinci litri de ulei de motor Rheinol Primol CS 10WE-40 vor avea parte de șamponul Rheinol Sommer Konzentrat (pentru fiecare canistră). Cumpărând o canistră de douăzeci de litri de Rheinol Favorol LMF 10W-40, primiţi cadou cinci litri de același ulei. De altfel, o surpriză plăcută îi așteaptă şi pe cumpărătorii de ulei industrial Rheinol Hydralube HLP 46 - spray dizolvant rugină Rheinol Rostloser-Spray Mos 2. Promoţia este valabilă în toate centrele de anvelope Master LUX și în rețeaua de parteneriat Agropiese, în perioada 11 martie - 31 mai. Master LUX este distribuitorul oficial excluziv al Rheinol în Moldova. Compania germană SWD Rheinol (Rin Oils) este specializată în producerea uleiurilor și substanțelor chimice pentru mașini de cea mai înaltă calitate.

Procurând un acumulator, primeşti cadou un curăţător pentru salon!

14.11.2018

Procurând un acumulator, primeşti cadou un curăţător pentru salon!

Sezonul reducerilor de toamnă la Master LUX continuă. În perioada 15 noiembrie - 30 decembrie, la cumpărarea unui acumulator brandul Baren, clienţii companiei primesc un bonus plăcut - un curăţător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger 0,5 litri, care poate fi utilizat atât pentru curățarea salonului, cât şi pentru îndepărtarea petelor de pe caroseria automobilului. Curăţătorul de salon Rheinol Fahrzeugreiniger elimină eficient petele de pe tapițeria mașinii și are un miros plăcut, neînţepător. Acumulatoarele Baren sunt fabricate în Italia și ocupă o poziție de lider pe piața europeană. Sunt baterii de clasa premium, practic ireproşabile și cu o durată îndelungată de funcționare. Ele au o capacitate mare la un debit redus de electrolit. Soluţiile originale propuse de inginerii companiei au permis să fie asigurată o rezistență ridicată la coroziune. Master LUX este distribuitor exclusiv Baren și Rheinol în Moldova. Promoția este valabilă în rețeaua de centre de anvelope Master LUX Petricani și Botanica și în centrul comercial Agropiese TGR, str. Munceşti 271/7.

O nouă promoție de la Rheinol și Master LUX – primeşte cadou un curățător pentru salon!

06.11.2018

O nouă promoție de la Rheinol și Master LUX – primeşte cadou un curățător pentru salon!

Master LUX împreună cu Rheinol au iniţiat o nouă promoţie de toamnă pentru clienții companiei. Cumpărând uleiuri sintetice și semisintetice de la 5 litri, clienții companiei primesc un cadou – un curăţătorul universal pentru salon Rheinol. În cadrul promoţiei au fost puse în joc următoarele tipuri de uleiuri: Rheinol Primus DPF 5W-30 5L Rheinol Primus DX 5W-30 5L Rheinol Primus DXM 5W-40 5L Rheinol Primus HDC 5W-40 5L Rheinol Primol CS 10W-40 5l La procurarea unei canistre de douăzeci de litri ulei Rheinol Favorol LMF 10W-40, clienții companiei primesc cadou o canistră de 5 litri de același tip de ulei. Promoţia este valabilă la Master LUX Petricani, Master LUX Munceşti și în Centrul Comercial Agropiese TGR la adresa: strada Muncești 271/7, numărul de cadouri fiind limitat. La  producerea uleiurilor Rheinol se utilizează uleiuri de bază de înaltă calitate, care satisfac cele mai exigente cerințe de calitate. Multe tipuri de uleiuri Rheinol SWD au primit aprobarea oficială din partea producătorilor de automobile precum BMW, Volkswagen, Daimler-Chrysler, MAN, Scania, Volvo și

Încercați calitatea germană a uleiurilor de motor Rheinol și obțineți un cadou!

22.06.2018

Încercați calitatea germană a uleiurilor de motor Rheinol și obțineți un cadou!

Master LUX și Rheinol desfășoară o nouă promoţie: între 18 iunie și 30 septembrie, la cumpărarea uleiurilor pentru motoare și hidraulice, clienții Rheinol vor avea parte de cadouri garantate. Deci, procurând: Rheinol Primus DPF 5W-30 5 l Rheinol Primus DX 5W-30 5 l Rheinol Primus DXM 5W-40 5 l Rheinol Primus NDC 5W-40 5 l Ulei hidraulic Rheinol Hydralube HLP 46 20 l fiecare cumparator, pentru fiecare canistră de cinci litri, va primi un curăţător universal pentru salon Rheinol; cumpărând: ulei de motor Rheinol Primol CS 10W-40 5l veți primi cadou - șampon Rheinol; procurând: ulei de motor Rheinol Favorol LMF 10W-40 20 L veţi avea parte de o surpriză, cadou - cinci litri de același ulei. Atenție! Promoţia este limitată în timp și este adresată clienților cu amănuntul.

Cu ocazia Sărbătorii de 8 Martie –  10% REDUCRE la anvelope!

04.03.2018

Cu ocazia Sărbătorii de 8 Martie – 10% REDUCRE la anvelope!

Cu prilejul sărbătorii de 8 Martie compania Master LUX dăruieşte celei mai frumoase jumătăţi a lumii o reducere de 10% la cumpărarea unui set de anvelope pentru autoturisme! Oferta se aplică întregii game de anvelope pentru autoturisme şi este destinată numai femeilor! Reducerea este valabilă în perioada de la 1 până la 10 martie în centrele deanvelope , în magazinul central al companieiși în rețeaua parteneră Agropiese TGR. Detalii la numerele de telefon: 022 819253 Master LUX Petricani 022 819254 Master LUX Botanica

Schimbă-ţi cauciucurile la timp și primeşti un cadou de la Lassa!

12.02.2018

Schimbă-ţi cauciucurile la timp și primeşti un cadou de la Lassa!

Primăvara în regiunea noastră vine vertiginos, iar să "rozi" cauciucurile de iarnă în luna martie nu are nici un sens. În plus, către începutul sezonului beneficiaţi de o gamă largă de anvelope care va scădea ireversibil pe măsura apropierii verii, şi cei mai iresponsabili şoferi, mai aproape de perioada verii, nu prea vor avea ce alege. Aceste motive evidente le vom consolida cu un alt argument plăcut. Prin urmare, procurând în reţeaua centrelor de deservire auto Master LUX Lassa, pînă la 1 martie, un set de anvelope de vară Lassa pentru autoturisme, veți obține un rucsac elegant Lassa pentru sport urban! Cu mândrie vă amintim că anvelopele Lassa de la concernul japonez-turc Brisa sunt liderul pieței de anvelope moldovenești pentru autoturisme în 2017. Această anvelopă, creată conform celor mai moderne tehnologii japoneze, are un raport excelent calitate și preț! Lassa Driveways – anvelope de vară, care dispun de caracteristici echilibrate de conducere inegalabile pentru clasa lor: manevrabilitate ridicată, tracțiune excelentă și rezistență la uzură prematură. Lass

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749