Degajarea Jantelor de frână

Degajarea Jantelor de frână

Degajarea discurilor de frână este necesară în primul rând din motive de securitate: salvarea proprietăților de frânare a discurilor după o perioadă impunătoare de exploatare. Semnele care indică uzura discului de frână sunt: observarea vizuală a uzurii discului, vibrarea ghidonului și a pedalei de frână, scârțâit, rugină. Degajarea discurilor de frână permite soluționarea acestor probleme. După efectuarea acestei proceduri saboții de frână se vor alipi pe disc din nou pe toată suprafața acestuia.

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX oferim servicii de degajare a discurilor de frână pe echipament american moderne ceea ce permite efectuarea degajării discurilor de frână fără întârziere, cu mare precizie, fără a le scoate de pe automobil.

În timpul efectuării degajării discurilor concomitent se efectuează profilaxia dinților de direcție a suportului de frână. Simultan cu degajarea discurilor specialiștii Master LUX obligatoriu vor verifica densitatea lichidului de frână și vor efectua inspecția vizuală a furtunurilor de frână.

Timpul pentru efectuarea degajării discurilor de frână: 30 - 40 de minute.

Înscrierea preventivă

(022) 819 247 Master LUX BOTANICA

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI


Rețeaua centrelor de anvelope și stații de service Master LUX este una dintre cele mai mari companii în vânzarea de anvelope, ulei, baterii auto, și Jante din Moldova. Compania oferă cea mai largă gamă de produse de la circa patruzeci producători la preturi excelente, datorită contractelor directe cu producătorii și o vastă experiență în piața pieselor de schimb auto.

Auto service-rile Master LUX oferă servicii prompte și de calitate pentru automobile. Toate centrele de anvelope au cele mai bune echipamente. Personalul profesionist al Master LUX, care este instruit în mod constant în Moldova și în programe de parteneriat în străinătate.

Toate centrele de anvelope Master LUX sunt ușor accesibile cu suficiente locuri de parcare.

Centrele de anvelope au zone de odihnă unde vă puteți relaxa, avea o gustare, sau o ceașcă de cafea. În același timp, clienții Master LUX pot viziona procesul de reparare sau instalare, deoarece toate punctele de service auto sunt echipate cu camere video pentru a fi difuzate în zona de odihnă.

Valoarea principală a companiei Master LUX este încrederea clienților noștri, ne străduim să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor și să avem prețuri competitive.

Motto-ul Master LUX - calitatea economisește banii!

  Sus  
FAQ
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43