Degajarea Jantelor de frână

Degajarea Jantelor de frână

Degajarea discurilor de frână este necesară în primul rând din motive de securitate: salvarea proprietăților de frânare a discurilor după o perioadă impunătoare de exploatare. Semnele care indică uzura discului de frână sunt: observarea vizuală a uzurii discului, vibrarea ghidonului și a pedalei de frână, scârțâit, rugină. Degajarea discurilor de frână permite soluționarea acestor probleme. După efectuarea acestei proceduri saboții de frână se vor alipi pe disc din nou pe toată suprafața acestuia.

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX oferim servicii de degajare a discurilor de frână pe echipament american moderne ceea ce permite efectuarea degajării discurilor de frână fără întârziere, cu mare precizie, fără a le scoate de pe automobil.

În timpul efectuării degajării discurilor concomitent se efectuează profilaxia dinților de direcție a suportului de frână. Simultan cu degajarea discurilor specialiștii Master LUX obligatoriu vor verifica densitatea lichidului de frână și vor efectua inspecția vizuală a furtunurilor de frână.

Timpul pentru efectuarea degajării discurilor de frână: 30 - 40 de minute.

Stație de service Master LUX Petricani: (022) 819-256

Stație de service Master LUX Botanica: (022) 819-257

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46