Degajarea Jantelor de frână

Degajarea Jantelor de frână

Degajarea discurilor de frână este necesară în primul rând din motive de securitate: salvarea proprietăților de frânare a discurilor după o perioadă impunătoare de exploatare. Semnele care indică uzura discului de frână sunt: observarea vizuală a uzurii discului, vibrarea ghidonului și a pedalei de frână, scârțâit, rugină. Degajarea discurilor de frână permite soluționarea acestor probleme. După efectuarea acestei proceduri saboții de frână se vor alipi pe disc din nou pe toată suprafața acestuia.

În cadrul stațiilor de deservire auto Master LUX oferim servicii de degajare a discurilor de frână pe echipament american moderne ceea ce permite efectuarea degajării discurilor de frână fără întârziere, cu mare precizie, fără a le scoate de pe automobil.

În timpul efectuării degajării discurilor concomitent se efectuează profilaxia dinților de direcție a suportului de frână. Simultan cu degajarea discurilor specialiștii Master LUX obligatoriu vor verifica densitatea lichidului de frână și vor efectua inspecția vizuală a furtunurilor de frână.

Timpul pentru efectuarea degajării discurilor de frână: 30 - 40 de minute.

(022) 901 001 Master LUX PETRICANI

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749