Anvelope pentru SUV Debica

Debica

Anvelope de teren "Debica" de la unul dintre cei mai mari producători!

O mașină respectabilă trebuie să fie echipată cu anvelope din clasa corespunzătoare! Pe site-ul Master LUX puteți cumpăra Anvelope off-road Debica, - un brand afiliat renumitului producător Goodyear. Acest set de anvelope vă va ajuta nu numai să parcurgeţi uşor orice teren accidentat în calea dvs., dar și să demonstrați măiestrie înaltă în conducerea pe piste de mare viteză! Grăbiţi-vă să procuraţi pneuri "Debica" pentru a vă bucura de calitatea produselor unuia dintre cei mai mari producători din Europa de Vest, care fabrică cauciucuri pentru branduri cunoscute!

Conformitate tehnică cu marcă de calitate

Fiabilitate înaltă la un preț destul de rezonabil - aceasta este probabil una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale acestor anvelope. Ele îmbină cele mai bune elaborări ale inginerilor companiei, inclusiv câteva idei de la specialiștii Goodyear. Toate produsele care ies de pe banda rulantă a întreprinderii sunt supuse unui control computerizat la calitate. Fiecare conducător auto poate verifica dacă anvelopele Debica sunt pe deplin conforme cu cerințele tehnice specificate.

Anvelopele de teren "Debica" posedă o serie de caracteristici, care le avantajează în raport cu produsele concurenţilor. Printre acestea se numără:

  • compusul de cauciuc îmbunătățit care oferă anvelopelor mai multă protecție împotriva deteriorării mecanice;
  • modelul ondulat de lamele, care asigură o aderență bună la drum;
  • dimensiunile şi numărul bine chibzuit de caneluri de drenaj, care sunt responsabile pentru drenarea accelerată a apei;
  • caracteristicile excelente de tracțiune, deosebit de importante în timpul mersului pe teren accidentat;
  • consumul redus de combustibil, realizat datorită caracteristicilor de design ale cadrului interior și ușurinței sporite de rulare;
  • rigiditatea optimizată a șinei de lucru a roții, care îmbunătățește manevrabilitatea atunci când conduceți agresiv;
  • gama largă de dimensiuni standard, acoperind diferite modele de SUV-uri, SUV-uri compacte și crossover-uri.

Montarea și echilibrarea gratuită a anvelopelor la cumpărarea unui set

În Moldova o gamă largă de anvelope Debica este disponibilă în rețeaua Centrelor de Anvelope Master LUX. Modelul de care aveţi nevoie îl puteți comanda și achita online şi va fi livrat în orice localitate a republicii. Cumpărând un set din patru anvelope, beneficiaţi de servicii de montare și echilibrare a anvelopelor, prestate gratuit de specialiștii noștri.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46