Anvelope Dunlop pentru SUV Dunlop

Dunlop

Anvelope fiable Dunlop pentru SUV-uri

Tradiții de producție de secole, actualizarea periodică a sortimentului, introducerea de tehnologii avansate - toate acestea sunt aplicabile caracteristicilor activității companiei britanice producătoare de produse ale renumitului brand Dunlop. Fiecare model este elaborat cu minuțiozitate. Trecând un ciclu de test complet, producătorul îl aduce la perfecțiune.

Cauciucuri pentru SUV-uri de la Dunlop

 Anvelope off-road - o castă specială a anvelopelor auto, faţă de care sunt înaintate cerințe stricte. Fiabilitatea, confortul la volan, siguranța - acestea sunt „cei trei piloni” pe care se sprijină succesul lui Dunlop.

Având în vedere că un motor puternic și greutatea SUV-ului reprezintă întotdeauna un consum mare de combustibil și o uzură crescută a anvelopelor, producătorul acordă o atenție specială îmbunătățirii acestor calități. În plus, gama de modele include anvelope de la clasa economie la premium.

Pentru produsele Dunlop, vremea rea, drumurile desfundate și terenul accidentat nu reprezintă un obstacol. Compania dezvoltă și implementează constant tehnologii digitale inovatoare, experimentând cu succes compoziția de polimeri.  Amatorii SUV-urilor puternice evaluează pozitiv aceste produse, remarcând ușurința conducerii și manevrabilitatea mașinilor pe pneurile acestui producător, drenaj excelent și nivel de zgomot redus al benzilor de rulare. În general, utilizarea anvelopelor acestui brand oferă șoferilor nu numai încredere pe drumuri și pe teren accidentat, ci și un sentiment de confort în timpul conducerii SUV-ului lor.

Nivel înalt de prestare a serviciilor la Master-LUX

Compania "Master-LUX" prezintă anvelope Dunlop de înaltă calitate, la un preț avantajos, într-un sortiment, care pot satisface cerințele celor mai exigenți automobiliști. Catalogul magazinului online, cauciucurile pentru SUV-uri Dunlop conţine trei tipuri de anvelope universale, patru modele de iarnă și cinci de vară. 

Ne desfășurăm munca în mod eficient și operativ:

  • oferim asistență consultativă gratuită clienților în alegerea celui mai bun model pentru o anumită mașina;
  • oferim servicii de montare a anvelopelor în centrele de deservire auto Master-LUX;
  • manifestăm operativitate în executarea comenzilor;
  • organizăm livrări în Chișinău și în regiunile Moldovei.

Vizitați site-ul, alegeți anvelopele necesare și vom face totul pentru ca să aveți dorința de a ne contacta din nou pentru achiziții confortabile și profitabile. Practicăm o abordare individuală și un sistem flexibil de reduceri.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46