Anvelope pentru SUV-uri Goodyear

Goodyear

Anvelope fiabile Goodyear pentru SUV-uri

Făcând alegerea între mașinile pentru călătoria pe drumuri asfaltate sau teren accidentat, mulți preferă SUV-urile robuste. Cererea în creștere pentru mașinile cu patru roţi motoare a influenţat, implicit, piața anvelopelor, față de care se înaintează cerințe speciale. Se consideră că anvelopele Goodyear SUV sunt etalonul spre care mulți producători de produse similare pot doar să tindă.

Anvelope Goodyear SUV: criterii de performanță

Potrivit editorilor unei reviste germane, modelul de anvelope SUV asimetrice Goodyear Eagle F1 a fost recunoscut drept cel mai bun pentru mașinile cu patru roţi motoare.

Alte produse ale acestui producător nu sunt mai puțin solicitate. Prin ce anvelopa Goodyear este atât de atractivă pentru șoferii care preferă condiții extreme de conducere decât o autostradă lină? Este clar apriori că echipamentele pentru mașinile care suportă supraîncărcări severe atunci când sunt exploatate în condiții dificile de drum, trebuie să aibă calități specifice, inclusiv:

  • grad ridicat de fiabilitate datorită structurii consolidate;
  • aderenţă bună cu suprafețe ale drumului, ce asigură diferite  grade de confort;
  • manevrabilitatea confortabilă a unei mașini solide;
  • securitate sporită;
  • efect pozitiv asupra consumului de combustibil;
  • raport calitate/preț excelent.

La această listă a performanţelor Goodyear a fost adăugată rezistența excelentă la uzură, adică a fost asigurată durabilitatea anvelopelor. Gama de anvelope moderne și fiabile pentru mașini cu patru roţi motoare conține atât modele universale, pentru toate sezoanele, cât și altele, specializate: vara, iarna, cramponate. Se caracterizează printr-o distanță de frânare redusă, indiferent de condițiile meteorologice. Polimerul elaborat de angajații companiei și utilizat în produse la fabricare și desenul exclusiv al benzii de rulare oferă un coeficient ridicat de aderență cu drumul.

Goodyear Anvelope Cumpărături online

Anvelopele off road pentru mașinile cu patru roți motoare, dintr-o gamă largă, oferă magazinul nostru online. Compania Master-LUX este specializată în vânzarea de anvelope, inclusiv cele produse cu marca Goodyear. Catalogul clar structurat conține o duzină de modele cu o gamă de dimensiuni aproape completă.

Clienții noștri pot conta pe o abordare individuală, asistență de consultanță gratuită, livrarea achiziției la adresa specificată în comandă.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46