Anvelope SUV/4x4 Michelin

Michelin

SUV-urile se bucură de o popularitate mare în rândul automobiliştilor, sunt solicitate, deoarece se disting prin practicabilitate bună, capabilitățile de tracțiune ridicate, cabina spațioasă ce asigură confort în timpul deplasărilor. Și dacă vorbim despre ultimul punct, calitatea anvelopelor joacă un rol semnificativ. Este important ca acestea să fie fiabile, fabricate folosind tehnologii noi. Și din acest punct de vedere, anvelopele Michelin SUV pot fi numite cea mai bună opțiune.  Producătorul desfăşoară o activitate de succes în această direcție timp de mai multe decenii, a extins capacitatea de producție la scară largă eforturile fiind orientate la utilizarea activă a soluțiilor inovatoare. Desigur, rezultatul corespunde pe deplin așteptărilor. Anvelopele off-road Michelin se disting prin următoarele caracteristici:  

  • o gamă largă de opțiuni adaptate diferitelor stiluri de conducere, tipuri de drumuri și condiții meteorologice;
  • rezistenţă la uzură  ridicată, ce asigură durabilitatea;
  • un plasture larg de contact al roților cu drumul, care asigură cea mai bună stabilitate a mașinii;
  • aderenţă îmbunătăţită la suprafața drumului, manevrabilitate sporită a vehiculului, chiar și pe drumuri umede sau cu zăpadă, când se folosesc anvelope de iarnă;
  • rezistența ridicată a compușilor de cauciuc, care protejează produsele finite de deteriorare, de exemplu, perforare.

Marca comercială confirmă popularitatea binemeritată, demonstrând o dată în plus ă alegerea este  justificată. Dacă sunteți atrași de anvelope Michelin pentru suv-uri, e, fără îndoială, cea mai bună decizie. Concentrați-vă pe selectarea mărfii potrivite pentru modelul propriului vehicul. Luați în considerare diametrul discurilor roților, înălțimea anvelopei și a benzii de rulare, desenul acesteia.

Avantajele achiziționării anvelopelor Michelin pentru SUV-uri în Master Lux

După ce ați decis să cumpărați anvelope auto de la un producător francez în compania noastră, nu vă îndoiți de corectitudinea deciziei. Este justificată din mai multe motive:

  • suntem dealerul oficial al companiei, garantăm originalitatea produselor și prețuri loiale;
  • catalogul conține o gama completă de anvelope, astfel încât veți găsi cu siguranță poziția corectă. Există anvelope de toate anotimpurile, de vară și de iarnă în vânzare;
  • puteți achiziționa bunuri în mai multe moduri: în magazinul online, personal la centrul de anvelope sau comandând-ul prin telefon.

Există serviciul de livrare, prin urmare achizițiile prin Internet vor fi la fel de convenabile cu putință.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46