Anvelope autoutilitare

Producători Anvelope microbus

Anvelope microbus / Top vinzări


Anvelope pentru vehicule de capacitate mică

Vehiculele de tonaj mic şi-au găsit aplicare în sfera comercială. Acestea sunt adesea folosite pentru a transporta pasageri sau mărfuri în condiții urbane, pe drumuri asfaltate. Anvelopele pentru camioane ușoare, selectate corespunzător, oferă manevrabilitate, posibilitatea de exploatare la viteze mari. Adesea, camioanele compacte și microbuzele sunt echipate în mod eronat cu anvelope standard. Dar acest lucru este strict interzis, deoarece cauciucul pentru autoturisme nu dispune de capacitatea de a face față sarcinilor, așa că se deteriorează repede.

Compoziția specială a componentelor anvelopelor pentru camioanele de capacitate mică

Pentru a vă asigura că vehiculele de mic tonaj nu produc probleme inutile în timpul funcționării, selectați în catalogul nostru anvelope fiabile pentru camioane ușoare. Caracteristica specială a anvelopei constă în compoziţia cauciucului. Pentru astfel de modele sunt prevăzute tipuri de materii prime moderne, cu respectarea clară a proporțiilor de dioxid, de siliciu și funingine. Formula elaborată cu minuţiozitate oferă o aderență excelentă și un consum redus de combustibil, datorită rezistenței reduse la rulare. În plus, compoziția de cauciuc mai are încă o destinaţie importantă - de a scurta distanța de frânare a vehiculelor de tonaj mare.

Gama Master Lux include sute poziţii de anvelope pentru camioane de capacitate mică, de iarnă, vară, multisezon pentru microbuze, autospeciale și camioane de mic tonaj. Este ușor să alegeți varianta potrivită: trebuie doar să introduceți parametrii necesari, de exemplu lățimea, marca și diametrul anvelopei. O modalitate alternativă este să căutați conform brandului automobilului. De multe ori, producătorii de autovehicule stabilesc cerințe clare pentru alegerea anvelopei, dar dacă aveți dificultăți, consultanții magazinelor online vă vor oferi asistență profesională.

De ce să alegeți Master-Lux

În magazinul online sunt prezentate anvelopele speciale pentru camioanele de mic tonaj ale producătorilor autohtoni și străini. În plus la sortimentul bogat, ne distingem prin următoarele calităţi:

  • controlul atent al integrității mărfurilor atunci când acestea ajung în depozit și sunt trimise clienților;
  • garantarea calității impecabile a anvelopelor originale;
  • completarea sistematică a catalogului cu produse noi;
  • oferte promoționale cu prețuri atractive.

Pentru a cumpăra anvelope pentru camioane de capacitate mică, utilizați forma convenabilă de căutare și apoi mergeți la comanda online. Vom livra mărfurile în orice punct al Moldovei, vom fi bucuroși să vă ajutăm a face alegerea potrivită la fața locului în Chișinău și în alte orașe.

Prin ce se deosebesc anvelopele camioanelor ușoare de restul?

Anvelopele din această clasă sunt destinate exclusiv instalării pe microbuze și autobuze ușoare. În marea majoritate a cazurilor, vorbim despre transportul comercial - transportul de pasageri și mărfuri. O astfel de specializare dictează în mod specific proprietățile anvelopelor pentru camioane ușoare: acestea trebuie să aibă o capacitate de transport mai mare decât anvelopele pentru pasageri și un kilometraj ridicat, deoarece în industria transporturilor principalul indicator al selecției anvelopelor este raportul dintre kilometraj și prețul pe anvelopă, adică eficiență financiară. 

Cum se identifică cauciucul pentru microbuze prin marcare?

Principala diferență între o anvelopă de camion ușor în marcaj este conținută în dimensiunea standard. Anvelopele din această clasă (și numai aceasta) au litera „C” (comercială) în dimensiunea standard. Prin urmare, acest autobuz este adesea numit „tseshka” în viața de zi cu zi. Dacă continuăm să vorbim despre marcare, atunci merită să fim atenți la indicele de încărcare a literelor, care este întotdeauna indicat pe peretele lateral, ca unul dintre indicatorii cheie pentru o anvelopă pentru camion ușor.

Ce asigură kilometrajul ridicat și capacitatea de transport a unei anvelope pentru camion ușor?

În ciuda dimensiunilor apropiate de anvelopele pentru pasageri, anvelopele comerciale sunt mai grele, cu banda de rulare mai masivă decât anvelopele pentru pasageri. Breaker este întărit în structura unei astfel de anvelope. Cordonul are de obicei mai multe straturi. Compusul de cauciuc al mărcilor bune are mai multe elemente pentru a preveni abraziunea și supraîncălzirea anvelopelor.

Există dimensiuni standard ale anvelopelor pentru pasageri care pot fi instalate pe un microbuz, dar un indice de încărcare mai scăzut al unei astfel de anvelope prezintă un pericol pentru sănătatea și viața șoferului și a pasagerilor, prin urmare, instalarea de anvelope de altă clasă la camioane - inclusiv pe o axă portantă - sunt interzise.

Ce mărci de anvelope pentru autoturisme oferă Master LUX?

Puteți cumpăra cauciuc comercial în orice segment de preț de la noi: Michelin, Lassa, Kumho, Viatti, BFGoodreach, Sava, Kama și Belshina.

Este posibil să instalați o anvelopă pentru camion ușor pe un autoturism?

Spre deosebire de situația inversă, acest lucru nu este interzis. Cu toate acestea, aceasta nu este o soluție foarte bună.Anvelopa camionului ușor este mai rigidă și mai zgomotoasă. În unele cazuri, aceasta va implica un consum crescut de combustibil. Deoarece este mai scump, nu există niciun argument în favoarea unei astfel de decizii.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46