Anvelope autoutilitare

Producători Anvelope microbus

Anvelope microbus / Top vinzări


Anvelope pentru vehicule de capacitate mică

Vehiculele de tonaj mic şi-au găsit aplicare în sfera comercială. Acestea sunt adesea folosite pentru a transporta pasageri sau mărfuri în condiții urbane, pe drumuri asfaltate. Anvelopele pentru camioane ușoare, selectate corespunzător, oferă manevrabilitate, posibilitatea de exploatare la viteze mari. Adesea, camioanele compacte și microbuzele sunt echipate în mod eronat cu anvelope standard. Dar acest lucru este strict interzis, deoarece cauciucul pentru autoturisme nu dispune de capacitatea de a face față sarcinilor, așa că se deteriorează repede.

Compoziția specială a componentelor anvelopelor pentru camioanele de capacitate mică

Pentru a vă asigura că vehiculele de mic tonaj nu produc probleme inutile în timpul funcționării, selectați în catalogul nostru anvelope fiabile pentru camioane ușoare. Caracteristica specială a anvelopei constă în compoziţia cauciucului. Pentru astfel de modele sunt prevăzute tipuri de materii prime moderne, cu respectarea clară a proporțiilor de dioxid, de siliciu și funingine. Formula elaborată cu minuţiozitate oferă o aderență excelentă și un consum redus de combustibil, datorită rezistenței reduse la rulare. În plus, compoziția de cauciuc mai are încă o destinaţie importantă - de a scurta distanța de frânare a vehiculelor de tonaj mare.

Gama Master Lux include sute poziţii de anvelope pentru camioane de capacitate mică, de iarnă, vară, multisezon pentru microbuze, autospeciale și camioane de mic tonaj. Este ușor să alegeți varianta potrivită: trebuie doar să introduceți parametrii necesari, de exemplu lățimea, marca și diametrul anvelopei. O modalitate alternativă este să căutați conform brandului automobilului. De multe ori, producătorii de autovehicule stabilesc cerințe clare pentru alegerea anvelopei, dar dacă aveți dificultăți, consultanții magazinelor online vă vor oferi asistență profesională.

De ce să alegeți Master-Lux

În magazinul online sunt prezentate anvelopele speciale pentru camioanele de mic tonaj ale producătorilor autohtoni și străini. În plus la sortimentul bogat, ne distingem prin următoarele calităţi:

  • controlul atent al integrității mărfurilor atunci când acestea ajung în depozit și sunt trimise clienților;
  • garantarea calității impecabile a anvelopelor originale;
  • completarea sistematică a catalogului cu produse noi;
  • oferte promoționale cu prețuri atractive.

Pentru a cumpăra anvelope pentru camioane de capacitate mică, utilizați forma convenabilă de căutare și apoi mergeți la comanda online. Vom livra mărfurile în orice punct al Moldovei, vom fi bucuroși să vă ajutăm a face alegerea potrivită la fața locului în Chișinău și în alte orașe.

  Sus  
FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749