Anvelope pentru autoutilitare Lassa

Lassa

Anvelopele Lassa produse la Compania turcă Brisa Bridgestone se bucură de o  popularitate meritată în întreaga lume. Produsele companiei, realizate pe parcursul a 35 de ani, corespund celor mai stricte standarde internaționale. Acestea sunt, în primul rând, ISO 9000: 2001, precum și ISO / TS 16949: 2002, care reglementează calitatea în industria de automobile, și 14001, care stabilește standarde pentru management.

În 1988, avut loc fuziunea dintre companie şi concernul Bridgestone, lucru care a determinat un salt calitativ și a asigurat accesul la piețele mondiale. În activitatea sa, concernul urmărește obținerea celei mai bune combinații dintre proprietățile excelente ale produselor și costuri. Uzina din orașul Izmit (Turcia) este una dintre cele mai mari din lume și, în același timp, conformă cu standardele ridicate de mediu.

Unele tehnologii Bridgestone sunt utilizate în producție, în timp ce se realizează dezvoltări de inginerie proprii pentru a oferi clienților produse cu cele mai bune proprietăți rutiere. Acest lucru este posibil datorită unui complex tehnico-științific puternic şi a unui centru de design performant. Toate anvelopele pentru camioane de mic tonaj trebuie să fie supuse unor teste în mai multe etape înainte de a fi expuse pe rafturile unităţilor comerciale. Acestea sunt destinate utilizării intensive și sunt foarte rezistente la uzură. Sunt destinate pentru transportul de mărfuri, microbuze de capacitate mică pentru pasageri, vehicule de servicii speciale.

Produsele companiei se remarcă prin cea mai înaltă calitate la un cost competitiv, actualizarea constantă a designului și a caracteristicilor, în conformitate cu evoluțiile tehnologice. Vânzările sunt efectuate în 60 de țări ale lumii, iar în Europa Brisa se clasează stabil printre primii cinci producători în ultimii ani. Actualmente, compania intră pe piețele din Europa de Est, inclusiv în Republica Moldova.

Anvelopele au toate caracteristicile necesare pentru a fi utilizate pe drumurile moldovenești. Sunt prezentate versiunile de vară și de iarnă, inclusiv cu o bandă de rulare, care împiedică acvaplanarea și vă permite să mențineți controlabilitatea pe suprafețe cu zăpadă sau gheață. În Moldova, distribuitorul exclusiv este centrul de anvelope Master LUX. În magazinul nostru puteți achiziționa o gamă completă de produse. Marfa poate cu  comandată cu livrare în întreaga țară.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46