Anvelope Armor: prezentare generală a mărcii și a gamei

Anvelope Armor: prezentare generală a mărcii și a gamei

Concernul de anvelope Armor a fost fondat în China la mijlocul secolului al XX-lea, cu ajutorul inginerilor ruși. Prima fabrică de anvelope a devenit imediat una emblematică în industria anvelopelor. De atunci, compania nu și-a părăsit pozițiile de conducere și este unul dintre cei mai mari producători de anvelope pentru utilaje agricole și industriale.

Astăzi, Armor oferă mai mult de două duzini de modele de anvelope pentru diferite tipuri de elevatoare, excavatoare, macarale și alte echipamente utilizate în construcția cu roți. Ca parte a acestor modele, compania produce sute de dimensiuni diferite, datorită cărora marca are o aplicabilitate excelentă într-o gamă largă de sarcini rezolvate de tehnologie.

Anvelopa ARMOR

Experții notează în special durabilitatea anvelopelor Armor. Anvelopele sub acest brand sunt capabile de sarcini foarte grele, rezistente, la impact și tăiere. O calitate la fel de importantă a anvelopelor Armor este un preț atractiv și competitiv.

Master LUX este un distribuitor Armor în Moldova. Astăzi, compania oferă următoarele modele de anvelope ale acestui brand în dimensiuni populare.

Armor R1 - anvelope pentru tractoare și alte unități bazate pe șasiu tractor - elevatoare frontale, buldoexcavatoare. Anvelopa este instalată și pe autovehiculele utilitare deoarece banda de rulare a acesteia se comportă bine pe asfalt și la viteze mai mari decât cele obișnuite în câmp. Modelul este prezentat într-o duzină și jumătate de mărimi standard.

Anvelopa ARMOR

Armor F2 este o anvelopă concepută pentru axa de direcție a echipamentelor speciale și a unor unități agricole. Modelul Armor F2 se distinge prin rezistență ridicată la uzură și caracteristici ridicate de tracțiune, nu se teme de sticlă și, în același timp, este destul de moale.

Armor IMP100 este o anvelopă all-season pentru remorci agricole, cu capacitatea de a atinge viteze de până la 40 km/h și de a transporta o sarcină de până la 1900 kg pe roată.

Armor RG 500 este o anvelopă fără cameră în diagonală cu un model de benzi de rulare. Acest model este utilizat pe mini elevatoare de la diverși producători. Au o capacitate mare de încărcare - 2540 kg.

Anvelopa ARMOR

Armor IMP600 este o anvelopă fără cameră diagonală care este utilizată pe excavatoare și încărcătoare în orice moment al anului. Tip protector - "stick". Rata stratului este de 12 m 14, în funcție de dimensiune. Capacitate de încărcare - 2910 kg pe roată.

Armor R4 este o anvelopă industrială pentru echipament de ridicare. Această anvelopă pneumatică, fără cameră, va funcționa la fel de bine în diverse condiții de funcționare, fie că este vorba de utilități, construcții sau lucrări în depozite. Anvelopele cu 12 și 14 straturi asigură un indice de sarcină ridicat și fiabilitate la toate dimensiunile.

Anvelopa ARMOR

Anvelopa ARMOR KR4 cu bandă de rulare tip roșu este instalată pe buldoexcavatoare ale tuturor producătorilor. Anvelopa funcționează bine în condiții dificile, are proprietăți de tracțiune ridicate, face față virajelor și frânărilor constante, inclusiv pe pante. Protectorul se autocurăță.

Acestea și alte anvelope agricole și industriale pot fi selectate și achiziționate la Master LUX, după consultarea cu manageri cu experiență care vor face cea mai bună ofertă în funcție de nevoile fiecărui client.

Anvelopa ARMOR

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46