Anvelope Viatti în Master LUX

Anvelope Viatti în Master LUX

Anvelopele sub acest brand au fost prezentate pentru prima dată comunității profesionale și publicului larg la Salonul Mondial al Anvelopelor din Germania din 2010. Premiera a înregistrat un interes ridicat pentru conceptul propus: o anvelopă cu un nivel complet nou de calitate și stil pentru un producător rus a fost introdusă pe piață, menținând în același timp un preț democratic.

Calitate germană și spirit italian

Linia prezentată a primelor anvelope Viatti a fost deja creată pe un nou conveier de asamblare, asamblată exclusiv pentru noua marcă. Ambiția unuia dintre părintelui noului brand - celebra persoană din lumea anvelopelor Wolfgang Holzbach, fostul vicepreședinte al Continental, care a fost atras de marele gigant al anvelopelor Kama să lucreze la noul brand - este să creeze o anvelopă care sa se apropie în calitățile sale de mărcile premium și, în același timp, sa aibă un preț democratic.

Tehnologia germană și stilul italian au fost implicate în crearea mărcii Viatti (designerii din Peninsula Apenin, locul în care știu mult despre luxul auto, au lucrat la anvelope). Sunetul propriu al mărcii ne referă imediat la frumoasa țară în care sunt produse Ferrari și Lamborghini.

În același timp, producția a fost desfășurată în Rusia. Fabrica din Nijhnekamsk a fost echipată cu echipamente germane și transferată la cel mai autonom control al tuturor proceselor. Pe lângă autoturisme și anvelope pentru SUV-uri, această fabrică a lansat producția de anvelope pentru camioane.

anvelope Viatti

Calitate nouă pentru Rusia

Pe măsură ce timpul a trecut, este sigur să spunem că ideea lui Holzbach a funcționat și s-a împlinit. Astăzi, anvelopele Viatti au schimbat cu siguranță ideea șoferilor ruși cu privire la calitatea anvelopelor produse în Rusia. Această marcă este cunoscută mai bine în CSI, inclusiv în Moldova. Și într-adevăr este perceput de consumatori ca un brand de calitate care concurează cu succes cu mărcile internaționale la prețuri medii și nu cu anvelopele de la producătorii din Belarus, Ucraina, China și Rusia.

anvelope Viatti

Anvelope de iarnă Viatti

Marca oferă șoferilor o gamă de modele de iarnă care sunt concepute pentru a conduce atât în condiții de iarnă dure - la temperaturi scăzute, blocaje de zăpadă și pe gheață, cât și în regiuni cu climă blândă - până la plus zece grade Celsius. Pentru aceasta, anvelopele de iarnă Viatti au un profil ridicat și o adâncime mare a benzii de rulare.

Inginerii Viatti au dezvoltat anvelope atât pentru trasee acoperite de zăpadă, cât și pentru anvelope care sunt optime pentru utilizare în orașe. Modelele de iarnă prezentate de Viatti au benzile de rulare asimetrice moderne, care sunt eficiente pe diferite tipuri de suprafețe și demonstrează o bună accelerație, frânare, virare și stabilitate direcțională. Interesant este că tehnologia modernă a făcut posibilă combinarea expresivității benzii de rulare cu confortul acustic.

Toate modelele de iarnă sunt livrate în Moldova fără știfturi. În regiunea noastră caldă și fără zăpadă, spinii au mai multe șanse de a dăuna decât de a ajuta.

anvelope Viatti

Anvelope de vară Viatti

Toate modelele de vară au tipuri moderne de benzi de rulare, compus din cauciuc de înaltă calitate, cu numeroși aditivi care cresc rezistența la uzură, reduc supraîncălzirea și asigură un contact excelent cu șoseaua.

Inginerii companiei au dezvoltat modele universale atât pentru uz urban, cât și anvelope mai rapide pentru pista. Gama de anvelope de vară include modele atât pentru mașini de dimensiuni medii, cât și pentru mașini puternice și SUV-uri.

anvelope Viatti

Modele și dimensiuni

În fiecare an, inginerii Viatti măresc numărul de dimensiuni ale anvelopelor pentru diferite modele. În primul rând, linia de dimensiuni standard mari se extinde. Acest lucru se datorează atât tendinței globale de creștere a dimensiunilor roților, cât și faptului că anvelopele Viatti sunt instalate din ce în ce mai mult pe mașini puternice și scumpe.

anvelope Viatti

Teste independente

Compania participă constant la diferite teste organizate de reviste auto de renume și companii specializate. Anvelopele Viatti sunt comparate în diferite performanțe cu anvelopele de la cele mai bune mărci din lume. Așadar, în timpul testelor, modelul Brina Nordico s-a dovedit în mod repetat a fi numărul unu în manipularea pe suprafețe înghețate și înzăpezite. Iar modelul Bosco A / T a intrat în primele zece anvelope de testare. Acest model este cel mai potrivit pentru condusul urban.

În același timp, inginerii companiei au la ce lucra. Nu din toate punctele de vedere, anvelopele se dovedesc a fi întotdeauna cele mai bune.

***

Se poate afirma că anvelopele Viatti au creat și au ocupat nișa de anvelope elegante, destul de calitative, pentru funcționarea în condiții dificile - vreme dificilă și nu cele mai bune drumuri. Acestea sunt anvelope rezistente, care rezistă perfect la gropi și la impacturile laterale, depășesc derivațiile. Cauciucul Viatti este durabil și nepretențios. În același timp, sunt confortabile și elegante. Acum, inginerii lucrează pentru ca anvelopa să fie mai ușoară, adică pentru a le face mai ecologice și mai economice și chiar mai silențioase, pentru a crește indicii de viteză și a reduce nivelul de zgomot. În același timp, menținerea unui preț atractiv.

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46