Cum să micşorăm costurile anvelopelor în perioada de iarnă

Cum să micşorăm costurile anvelopelor în perioada de iarnă

Să presupunem că doriţi să cumpăraţi anvelope pentru iarnă și dispuneţi de un buget foarte mic. Ce-ar fi mai potrivit să alegem , anvelope de iarnă ieftine sau anvelope pentru toate anotimpurile? Și ce model all-season, un lucru la fel de important.

Să vedem dacă anvelopele ieftine de iarnă sunt mai bune din punct de vedere economisirii decât anvelopele all-season clasificate M + S?

Poate așteptați mai mult decât ar trebui de la ratingul anvelopelor M + S? Pentru referință, o anvelopă clasificată M + S este o anvelopă pentru toate anotimpurile aprobată pentru utilizare pe teren cu noroi și zăpadă. Oferă aderenţă pe carosabil uşor înzăpezit, dar nu e prea bună pentru suprafețe întroienite.

Da, orice anvelopă de iarnă va avea un impact pozitiv asupra încrederii dvs. de a conduce automobilul iarna. Cu toate acestea, majoritatea anvelopelor de iarnă ieftine au o valoare foarte scăzută pe termen lung, deoarece se uzează mai repede și sunt mai predispuse la pericolele rutiere.

Anvelopele economice de iarnă sunt mai potrivite pentru taxiuri și vehicule de curierat care sunt deteriorate aproape zilnic. În acest mod, anvelopele de pe astfel de autoturisme se schimbă mai repede decât este prevăzut de producătorii de anvelope.

Având în vedere bugetul limitat și iernile blânde în Moldova, puteți amâna pentru o vreme achiziţia mulţumindu-vă cu ceea ce aveți.

Adresați-vă unui mecanic auto pentru a verifica starea actuală a anvelopelor. Așteptați ca producătorul să vină cu reduceri toamna viitoare și cumpărați-vă un setul de anvelope care se merită. Nu vă limitați la anvelopele de iarnă, poate că anvelopa pentru toate anotimpurile cu marcajul M + S este cea mai bună soluție.

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46