Prezentare generală a bateriei Forse

Prezentare generală a bateriei Forse

Bateriile Forse sunt fabricate în Ucraina, la o fabrică mare și modernă, cu o capacitate de producție de până la trei milioane de baterii pe an. La locul de producție au fost introduse linii și tehnologii moderne care îmbunătățesc pornirea la rece, stabilitatea la sarcini grele, asigură funcționarea neîntreruptă și fiabilitatea generală a bateriei. Compania a achiziționat echipamente moderne europene și americane, care asigură un grad ridicat de automatizare și reduce factorul uman la minimum.

Forse - baterii plumb-acid standard moderne de tip fără întreținere într-o carcasă rezistentă la șocuri, care, dacă sunt utilizate corect, nu necesită completare cu apă. Producătorul susține că marca Forse este optimă pentru vehiculele cu consum crescut de energie. Există un nivel scăzut de autodescărcare chiar și atunci când mașina este parcată pentru o perioadă lungă de timp și rezistență ridicată la schimbările de temperatură într-o gamă largă de valori. Producătorul susține, de asemenea, rezistență ridicată la auto-descărcare și menținerea proprietăților de performanță la temperaturi foarte scăzute.

baterii Forse

Bateriile din seria Forse Original sunt echipate cu un vizor pentru determinarea nivelului de încărcare. Aceasta este o cameră plutitoare care reacționează la nivelul densității electroliților într-un anumit banc din șase. Bateriile au supape suplimentare pentru a elibera excesul de presiune în timpul reîncărcării.

Tot sub marca Forse se produce o nouă generație de baterii EFB, care sunt obligatorii pentru mașinile cu sistem Start-Stop și foarte de dorit pentru mașinile cu consum mare de energie. Acestea vor funcționa bine pe orice alte tipuri de vehicule, inclusiv operarea în modul taxi. Bateriile Forse EFB oferă de două ori mai multe cicluri de încărcare, sunt rezistente la descărcarea profundă și se încarcă de două ori mai repede. Curentul de pornire crescut se realizează datorită numărului crescut de electrozi. Bateriile din această serie respectă standardul european EN 50342-6 și au o rezistență ridicată la vibrații.

baterii Forse

Cea mai populară este bateria forse 60 a/h. Bateriile Force au recenzii ale consumatorilor reali de altă natură, atât pozitive, cât și negative. Într-o serie de cazuri, bateriile sunt sensibile la temperaturi foarte scăzute, ceea ce necesită o atenție sporită pentru prevenire și verificarea stării bateriilor Forse iarna. De asemenea, puteți găsi recenzii despre cazuri de căsătorie și durata de viață insuficient de lungă. Cu toate acestea, majoritatea recenziilor sunt pozitive, mai ales având în vedere segmentul de preț al acestui brand. Mulți proprietari de mașini notează funcționarea neîntreruptă a bateriei Forse timp de cinci, șase și chiar șapte ani.

Master LUX este dealer Forse în Moldova. Compania oferă o gamă largă de baterii pentru autoturisme și camioane, precum și echipamente auto cu o capacitate de la 55 la 225 a/h. Consultanții Master LUX vă vor ajuta să alegeți și să cumpărați o baterie pentru orice mașină, sau o puteți selecta singur, folosind un clasificator de baterii după capacitate. Puteți face cunoștință cu mărfurile din catalogul magazinului online Master LUX.

baterii Forse

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46