Prezentare generală a uleiurilor de la producătorul de uleiuri de motor Atlantic

Prezentare generală a uleiurilor de la producătorul de uleiuri de motor Atlantic

Master LUX prezintă clienților săi o marcă de ulei de motor relativ tânără din Moldova – Atlantic. Uleiurile sub această marcă comercială sunt produse la o unitate de producție de ultimă generație din Emiratele Arabe Unite. Industria petrochimică din acest stat din Orientul Mijlociu se dezvoltă rapid și se poate spune că perspectivele de dezvoltare sunt nelimitate, având în vedere prezența surselor proprii de materii prime și logistica din ce în ce mai atractivă pentru multe piețe în circumstanțele actuale, inclusiv - Est European. Un alt plus în favoarea producătorilor de petrochimie din Emirate sunt investitorii puternici care sunt gata să introducă cele mai avansate tehnologii și linii de producție și un marketing atractiv de la zero. Brandul Atlantic le combină pe toate trei.

ulei de motor Atlantic

Practic, producătorul Atlantic se concentrează pe uleiuri sintetice care folosesc aditivi de calitate superioară care oferă protecție pe termen lung motorului împotriva frecării, temperaturi ridicate și produse de ardere, măresc performanțele motoarelor cu ardere internă în diverse condiții de funcționare, inclusiv cele mai dificile. Încă de la început, inginerii companiei au rezolvat problema creării de uleiuri care să contribuie la economisirea combustibilului și la reducerea la minimum a emisiilor nocive. Uleiurile sunt fabricate în conformitate cu standardul internațional API al Institutului American de Petrol.

ulei de motor Atlantic

Atlantic este specializat în uleiuri, care se folosesc în industrie grea, uleiuri moderne pentru vehicule hibride, motoare cu injecție directă și turbo, vehicule diesel și motoare supercar. Au un pachet cu adevărat puternic de aditivi de protecție și un punct de curgere scăzut. Proprietăți ridicate anti-uzură Uleiurile de motor sintetice Atlantic, așa cum arată teste independente și numeroase recenzii ale consumatorilor reali, rezolvă cu adevărat sarcinile stabilite cu demnitate. Acestea măresc durata de viață a motorului cu ardere internă, sunt rezistente la fluctuațiile de temperatură, sunt practic rezistente la oxidare, elimină căldura și produsele de ardere și își păstrează proprietățile utile la un nivel ridicat pe toată perioada de funcționare recomandată de producător, până la schimbarea ulterioară a uleiului.

ulei de motor Atlantic

Puteți cumpăra ulei pentru o mașină Atlantic de la distribuitorul oficial din Moldova Master LUX - atât în centrele de anvelope și servicii auto, cât și pe site-ul companiei. Master LUX oferă uleiuri de motor sintetice și semisintetice Atlantic pentru motoarele pe benzină și diesel de diverse generații în pachete de 1, 4, 5 și 20 de litri, uleiuri de motociclete pentru motoare în doi timpi, precum și uleiuri de transmisie de aceeași marcă.

ulei de motor Atlantic

La alegerea clientului, uleiurile de motor și transmisie Atlantic pot fi livrate prin serviciul nostru de livrare, sau pot fi achiziționate cu un serviciu de schimbare ulei direct de la un service auto. Consultanții noștri vor selecta cu precizie uleiurile pentru fiecare marcă și modificare a mașinii, ținând cont de specificațiile din fabrică, de sezonalitate, precum și de starea motorului mașinii.

ulei de motor Atlantic

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46