Recenzie Lassa Competus de iarnă

Recenzie Lassa Competus de iarnă

Rețeaua de centre de anvelope și servicii auto Master LUX prezintă modelul Lassa Competus Winter. Concern Lassa a creat un model de iarnă special pentru SUV-uri și crossover, pe care l-a numit Competus Winter. Lassa competus de iarnă produsă în a doua generație, deja cu caracteristici mai îmbunătățite. Această anvelopă de înaltă performanță excelează în iernile blânde, cu temperaturi de îngheț frecvente care alternează între noroi și gheață. Asemenea precipitații ca burnița, zăpada topită, apa este elementul nativ pentru COMPETUS WINTER 2.

Atenție la protectorul acestui model. În primul rând, se distinge prin petalele blocului central. Ele asigură îndepărtarea eficientă a nămolului, apei și noroi, asigurând astfel stabilitatea pe astfel de suprafețe. În ceea ce privește pereții laterali, aceștia sunt proiectați pentru a oferi mașinii stabilitate pe gheață: sunt tăiați generos cu lamele și canale adânci care scurtează distanța de frânare pe gheață și protejează împotriva derapajelor laterale.

Anvelopele acestui model au o gamă largă de dimensiuni, variind de la al 15-lea diametru până la al douăzecilea inclusiv. Acest model a fost folosit cu succes pe modele de mașini precum Mercedes AMG, BMW X5 și X6, Porsche Cayenne, Toyota Land Cruiser, Lexus RX și așa mai departe.

Lassa Competus Winter

Această anvelopă de iarnă are recenzii bune de la utilizatori reali, care confirmă performanța susținută de inginerii Lassa.

În 2021, anvelopele de iarnă Lassa Competus au trecut testele independente TUV SUD și au arătat un avantaj față de concurenți. Așadar, modelul a arătat frânarea pe suprafețe umede - în medie cu 13% mai bună decât la concurenți, aderență laterală pe suprafețe umede - cu 5% mai bună și frânarea pe suprafețe uscate - în medie cu 2% mai bună.

Modelul Lassa Competus Winter are un alt avantaj important. Apropiindu-se în caracteristicile sale de mărcile premium, are un preț foarte atractiv.

Master LUX este dealer-ul oficial și exclusiv Lassa în Moldova. Lassa Competus Winter poate fi achiziționat de la Master LUX sau de la numeroși parteneri ai companiei furnizor din toată Moldova.

Lassa Competus Winter

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46