Totul despre marca de baterii Ista

Totul despre marca de baterii Ista

ISTA este o marcă ucraineană de baterii care produce baterii de pornire, de tracțiune și speciale pentru diferite vehicule și echipamente. Întreprinderea are un ciclu complet de producție de baterii plumb-acid, ceea ce o face cea mai mare fabrică de baterii din Ucraina și CSI, precum și una dintre cele mai mari din Europa. Parteneriatul dintre ISTA și SRL «Ukrsplav» și producția de componente din polipropilenă la DOZ «Energoavtomatika» oferă un ciclu complet de producție a bateriilor.

Compania oferă o gamă largă de mărci de baterii, inclusiv ISTA, OBERON, Stayer, Feon, Atlant, Armada, Tormado, Multi Tec și Volta. Bateriile ISTA sunt instalate pe mașinile marilor producători de automobile, cum ar fi VAZ, GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ, MTZ, XTZ, Auto-ZAZ.

baterii Ista

Bateriile produse de ISTA sunt proiectate pentru diverse vehicule și echipamente, inclusiv autoturisme, vehicule comerciale, motociclete, autobuze, mașini agricole, utilaje miniere, de transport și de ridicare, echipamente speciale.

Bateriile din seriile ISTA și OBERON sunt echipate cu un indicator al nivelului de încărcare, iar bateriile din seria ISTA Professional Truck și OBERON Professional Truck sunt concepute pentru a fi utilizate în camioane și asigură o funcționare stabilă a mașinii pe drum chiar și în condiții de suprasarcină crescută și condiții dificile meteo.

baterii Ista

Conducerea fabricii răspunde dezvoltării pieței auto și dezvoltă noi modele de baterii care sunt utilizate cu succes în multe mașini moderne. NAC ISTA dispune de un centru de cercetare cu laborator de testare, iar sistemul de management al calitații este certificat în conformitate cu ISO9001:2000, cu elemente ISO/TS16949:2002.

Calitatea înaltă a produselor și fiabilitatea companiei au permis bateriilor ISTA să fie bine reprezentate pe piața mondială. Cel mai important avantaj al acestei linii de baterii este prețul lor atractiv, combinat cu nivelul de calitate care a fost dezvoltat de-a lungul deceniilor de muncă în acest domeniu. Master LUX este dealer oficial al bateriilor ISTA în Moldova.

baterii Ista

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46