Site-ul Master LUX a primit aprobarea oficială de la Michelin Corporation

Site-ul Master LUX a primit aprobarea oficială de la Michelin Corporation 29.06.2018

Aprobarea Michelin este un semn de calitate nu numai pentru cele mai bune restaurante din lume, ci și pentru site-urile de internet, care oferă clienților anvelope. Ca și în cazul starurilor Michelin, aprobarea este acordată unui număr limitat de companii. Masterlux.md este prima și unica platformă Internet din Moldova, care a trecut cu succes auditul independent Michelin, unic pentru site-urile din întreaga lume.

Logo-ul "site aprobat de Michelin", afișat acum pe pagina principală a site-ului masterlux.md, confirmă că acest site de comerț electronic îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate, acceptate de Michelin în ceea ce privește oferirea de produse, servicii și vânzări de anvelope pentru autoturisme, este comod, modern și oferă informații verificate și demne de încredere.

Vă amintim că la începutul anului 2018, certificarea Michelin au susţinut-o centrele service Master LUX Petricani, Botanica și Bălți.

Sperăm că eforturile noastre de a dezvolta compania, confirmate de Michelin, vor fi apreciate de mii de clienți ai companiei pentru care, de fapt, sunt puse în aplicare.

Master LUX este distribuitorul oficial Michelin din Moldova.


Lassa prezintă o nouă anvelopă  all season SUV – Lassa Competus A/T3

14.03.2024

Lassa prezintă o nouă anvelopă all season SUV – Lassa Competus A/T3

Lassa Competus A/T3 – anvelope universale pentru crossovere și SUV-uri. Noul model Lassa Competus A/T3 se remarcă prin combinația sa rară de versatilitate. Este pregătit atât pentru teste serioase pe teren deschis, cât și pentru conducere confortabilă și manevrabilă pe drumuri plane. Anvelopele sunt marcate AT (All Terrain), ceea ce înseamnă că pot fi folosite pe toate tipurile de suprafețe.   Modelul are o benză de rulare masivă cu pereți laterali întăriți. Pereții laterali Lassa Competus sunt întăriți evident atât vizual, cât și structural. Sunt proiectate pentru a face față impacturilor secundare severe în cele mai extreme condiții. Compusul de cauciuc a fost, de asemenea, îmbunătățit, făcând modelul și mai rezistent la uzură și la impact.   De asemenea, Competus A/T3 s-a dovedit a fi o anvelopă care se descurcă eficient pe suprafețele umede, datorită nivelurilor ridicate de aderență și drenajului eficient. Banda de rulare masivă, pereții laterali puternici, construcția interioară stabilă și un compus de cauciuc de înaltă calitate fac din

Lassa prezintă inovația: anvelopele comerciale Lassa Transway 3

01.02.2024

Lassa prezintă inovația: anvelopele comerciale Lassa Transway 3

Pe 24 ianuarie, corporația Brisa a prezentat noutatea pe piață - anvelopele de vară pentru vehicule ușoare sub denumirea de Lassa Transway 3. Modelul de a treia generație din seria Transway a suferit mai multe modificări importante, care au îmbunătățit calitățile sale de rulare în comparație cu versiunea anterioară. Principalele inovații vizează îmbunătățirea caracteristicilor și calităților de rulare în condiții dificile de drum.  Noul design al profilului a fost dezvoltat având în vedere necesitatea asigurării unui nivel înalt de siguranță în condiții de ploaie, viraje bruște și pe drumuri proaste. Lassa Transway 3 au acum o structură internă consolidată, ceea ce le face mai rezistente la impacturile puternice și la perforații. Extinderea profilului a încetinit uzura și a îmbunătățit manevrabilitatea.  Compoziția amestecului a fost de asemenea îmbunătățită. Noul amestec de cauciuc reduce distanța de frânare pe suprafețe uscate și asigură o aderență precisa pe suprafețe umede, sporind nivelul de siguranță. În același timp, aceste anvelo

Reducere de 5% la cumpărăturile online!

17.01.2024

Reducere de 5% la cumpărăturile online!

Stimați clienți, acum puteți beneficia de un avantaj suplimentar. Acum, la achizitionarea online, se aplică o reducere specială de 5%. Prin cumpărături online se înțeleg toate comenzile plasate de clienți în mod independent prin coșul de cumpărături, indiferent de metoda de plată aleasă. Campania este deschisă tuturor clienților, inclusiv persoanelor fizice și juridice. Promoția se aplică la anvelope, piese de schimb și componente, instrumente, baterii și uleiuri, cu excepția produselor din aceste categorii care participă la alte promoții. Această reducere nu se cumulează cu alte oferte promoționale.   

Anvelopele Michelin Pilot Alpin 5 au demonstrat cele mai bune rezultate în testul realizat de Tyre Reviews

06.12.2023

Anvelopele Michelin Pilot Alpin 5 au demonstrat cele mai bune rezultate în testul realizat de Tyre Reviews

Experții de la popularul canal american Tyre Reviews au efectuat o serie de teste la începutul sezonului de iarnă pe drumuri acoperite cu zăpadă, umede și uscate. Aceștia au comparat diferite tipuri de anvelope de iarnă pentru mașini, desfășurând mai multe teste pentru a determina cel mai bun model. În total, au fost evaluate 11 seturi de anvelope: • Bridgestone Blizzak LM005;  • Leao Winter Defender UHP;  • Continental WinterContact TS870P;  • Falken EUROWINTER HS02 PRO;  • Giti GitiWinterW2;  • Goodyear Ultragrip Performance 3;  • Hankook Winter I*Cept Evo 3;  • Kumho Wintercraft WP52;  • Michelin Pilot Alpin 5;  • Pirelli Cinturato Winter 2;  • Vredestein Wintrac Pro.  Ca mașină de test, a fost aleasă o limuzină BMW Seria 3, cu o manevrabilitate excelentă, dar care necesită o aderență maximă în sezonul de iarnă.  Prima probă a constat într-o călătorie pe zăpadă, în timpul căreia experții au evaluat manevrabilitatea mașinii cu fiecare set de anvelope, timpul de accelerare și de

Master LUX a devenit dealer oficial al Cooper Tires în Moldova

09.10.2023

Master LUX a devenit dealer oficial al Cooper Tires în Moldova

Portofoliul de mărci de anvelope al rețelei de centre de anvelope Master LUX a fost completat cu o marcă semnificativă și specială. Cooper este o companie cu o istorie îndelungată, care până în 2021 a fost printre TOP 20 producători de anvelope din lume, iar din 2021 a devenit parte a familiei Goodyear. Marca Cooper Tires oferă o gamă recunoscută de modele cu caracter american. Anvelopele sale pentru vehicule de teren sunt deosebit de renumite, inclusiv anvelopele de noroi specializate. Anvelopele Cooper sunt semnificativ mai accesibile decât anvelopele premium, fără a sacrifica calitatea, așa cum au confirmat numeroase teste autorizate. Sortimentul Master LUX pentru sezonul de iarnă 2023 include modele de iarnă și toate anotimpurile precum Cooper Weathermaster SA2+ Weathermaster WSC Discoverer Winter Discoverer AT3 Sport 2 Discoverer All season Această gamă de modele este prezentată într-un număr mare de dimensiuni standard. Detalii la consultanți.

Subdealerii Lassa s-au familiarizat cu noile produse ale concernului de anvelope în Turcia

03.10.2023

Subdealerii Lassa s-au familiarizat cu noile produse ale concernului de anvelope în Turcia

În perioada 15 – 18 septembrie, Master LUX și compania Brisa au organizat un tur de informare în Antalya pentru cei mai mari vânzători de anvelope Lassa din Moldova. În timpul călătoriei, sub-dealerilor Lassa au fost prezentate noi modele și dimensiuni de anvelope Lassa.  Pe parcursul mai multor zile, o duzină de parteneri de vânzări Lassa din Moldova s-au cufundat în lumea anvelopelor, înțelegând complexitatea specializării lor și cel mai bun mod de a le folosi în diferite condiții meteorologice. Ei au aflat, de asemenea, despre cele mai recente inovații și progrese tehnologice ale lui Lassa, care fac ca aceste anvelope să fie de calitate, fiabile, ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. La rândul lor, reprezentanții companiei Brisa au ascultat cu atenție feedback-urile sub-dealerilor Lassa despre proprietățile de consum ale anvelopelor Lassa pe piața moldovenească și au colectat sugestii privind dimensiunile standard și modernizarea viitoarelor  anvelope. Aceste întâlniri au devenit deja o bună tradiție, atrăgând atât parteneri tradi

Master Lux - dealer oficial al anvelopelor Sunny în Moldova

24.07.2023

Master Lux - dealer oficial al anvelopelor Sunny în Moldova

Master LUX continuă să-și extindă gama de produse și introduce anvelopele Sunny. Acesta este un brand al unui cunoscut grup de anvelope din China. Anvelopele Sunny oferă multe beneficii. O gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule este produsă în fabrici moderne cu tehnologii avansate și în același timp la un preț excelent. Acum clienții Master Lux vor putea ridica și cumpăra anvelope Sunny prin intermediul rețelei companiei. În acest moment, modelele de anvelope de iarnă Sunny sunt disponibile în Moldova. Gama va fi completată.

Lassa la Arena Auto Fest 2023!

29.06.2023

Lassa la Arena Auto Fest 2023!

Arena Auto Fest - cel mai mare eveniment auto, care a avut loc în perioada 24-25 iunie pe teritoriul Arenei Chișinău din Moldova. Anvelopele Lassa au fost prezentate printre peste 150 de mostre de echipamente auto, motociclete și chiar agricole. Vuietul motoarelor, strălucirea cromului, buna dispoziție și bucuria vizitatorilor, ce mai este nevoie pentru principalul eveniment auto din Moldova!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46