BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

Cursa Dakar de la Paris nu mai există, dar sigla BFGoodrich de pe flancul anvelopei va fi pentru totdeauna asociată cu spiritul curselor, depășirea obstacolelor și capacitatea de a suporta orice suprasolicitare pe șosea.

Vânătoare și pescuit, curse off-road, conducere off-road, nisipuri și pâraie - acesta este locul ideal pentru a folosi anvelopele pentru SUV-urile acestui brand american. Experiența vastă în cursele extreme a condus la crearea de modele și soluții inovatoare care fac ca anvelopele BFGoodrich să fie grozave nu numai pentru curse, ci și pentru conducerea off-road. Aceasta este o carcasă radială întărită, benzi de rulare adaptate, rezistență la uzură, rezistență la impact, aderență excelentă, contact stabil cu cele mai dificile tipuri de suprafețe în orice vreme, frânare eficientă și accelerare puternică. În diferite modele, acestea și alte proprietăți ale anvelopelor au rapoarte diferite.

BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

Ieșind din lumea curselor și a condițiilor extreme, diferitele modele de anvelope Goodrich sunt adaptate la diferite sarcini, inclusiv conducerea pe suprafețe bune de asfalt ale drumurilor europene. Astăzi, diferite modele ale acestui brand pot avea confort acustic și eficiență a consumului de combustibil, dar vor rămâne în continuare durabile și rezistente la uzură.

BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

Astăzi, marca BFGoodrich face parte din marea familie Michelin și datorită acestei „rudențe”, acest brand ține mereu pasul cu trenduri, oferind noi modele inovatoare, fără cusur tehnic. Fiabilitatea și durabilitatea anvelopelor acestui brand, care există din 1910, este combinată cu un preț rezonabil. Master LUX, în calitate de dealer exclusiv al Michelin și al altor filiale ale companiei, furnizează o gamă largă de anvelope de iarnă și de vară BFGoodrich pentru mașini și jeep-uri, precum și pentru camioane ușoare și camioane.

BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

Astăzi, în diferite dimensiuni în centrele noastre de anvelope, astfel de modele sunt disponibile ca:

  • BFGoodrich g-Grip – anvelope de vară cu bandă de rulare direcțională pentru autoturisme clasa medie;
  • BFGoodrich G-Force 2 - anvelope de iarnă pentru pasageri adaptate pentru utilizare și pe suprafețe înzăpezite;
  • BFGoodrich Activan – anvelope de vară pentru microbuze de uz universal;
  • BFGoodrich Advantage GO – anvelope de vară economice pentru autoturisme cu caracteristici echilibrate;
  • BFGoodrich G-Force 2 SUV - anvelope SUV cu bandă de rulare direcțională atât pentru ierni blânde cu asfalt umed, cât și pe drumuri înzăpezite;
  • BFGoodrich Route Control S - anvelope pentru camioane pentru toate tipurile de drumuri.

La Master LUX, clienții întotdeauna au parte de un sortiment interesant, prețuri competitive și sfaturi profesionale.

BFGoodrich - anvelope cu un caracter special

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46