Descrierea modelului de anvelopă Kumho Wintercraft WP51

Descrierea modelului de anvelopă Kumho Wintercraft WP51

Kumho Wintercraft WP51 a fost creat special pentru iernile blânde din Europa. Condițiile de conducere în zona alpină au fost luate ca exemplu. Prin urmare, anvelopa are un nivel ridicat de manevrabilitate, confort și calitate a aderenței la temperaturi scăzute sub zero pe suprafețe de drum de diferite calități.

Wintercraft WP51 are un design pronunțat în formă de V. În partea centrală, blocurile longitudinale converg la un astfel de unghi încât se formează o nervură longitudinală continuă, oferind stabilitate direcțională ridicată, răspuns rapid la direcție și rezistență scăzută la rulare.

Kumho Wintercraft WP51

Pereții laterali ai benzii de rulare au muchii de prindere în zig-zag și cruciforme foarte lungi și blocuri de adâncime considerabilă. Această structură a îmbunătățit proprietățile de accelerare și frânare ale anvelopei pe diferite tipuri de suprafețe și în diferite unghiuri, în special pe zăpadă.

Feliile moderne 3-D sunt tăiate foarte strâns, dând efectul piciorului unui gecko. Lamelele au proprietăți diferite pentru diferite tipuri de sarcini și păstrează în toate cazurile un design general rigid al benzii de rulare.

Kumho Wintercraft WP51

Modelul foloseste un compus modern de cauciuc cu un conținut ridicat de elemente care ajută la menținerea elasticitatii și tenacității anvelopelor la temperaturi diferite, chiar foarte scăzute, fără a compromite rezistenta la uzura benzii de rulare. Acesta nu este doar silice, ci și noi tipuri de polimeri dezvoltate în laboratoarele concernului, care au făcut posibilă întărirea legăturilor materialului la nivel molecular.

Un test independent al kumho wintercraft wp51 a arătat că acest model este foarte competitiv în comparație cu cei mai apropiați concurenți ai săi. Pe Internet puteți găsi multe recenzii pozitive despre aceste anvelope. De asemenea, eficacitatea modelului este confirmată de recenziile numeroșilor șoferi care au achiziționat și au folosit Kumho Winter Craft wp51 în diferite dimensiuni.

Master LUX este dealer oficial al Kumho în Moldova. Catalogul companiei conține zeci de modele de anvelope de iarnă și vară ale acestui brand sud-coreean într-un număr mare de dimensiuni pentru mașini de diferite capacități.

Kumho Wintercraft WP51

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46