Selectarea anvelopei pentru SUV

Selectarea anvelopei pentru SUV

Orice proprietar de automobil manifestă o atitudine responsabilă faţă de alegerea cauciucului pentru mașină, deoarece siguranța, confortul și economia conducerii autovehiculului depind direct de selectarea corectă a modelului și de calitatea lui. Anvelopele Goodyear, disponibile în asortimentul nostru, combină toate caracteristicile de care au nevoie clienții, precum fiabilitatea, greutatea redusă și stabilitatea la uzură. În același timp, prețul tuturor variațiilor bucură prin accesibilitate, deoarece rețeaua noastră de saloane este reprezentantul oficial al brandului american în Moldova.

anvelope Goodyear

Trebuie doar să studiați catalogul, să alegeți produsul potrivit dimensiunilor și altor caracteristici și să cumpărați online numărul necesar de produse. De asemenea, oferim condiții favorabile de cooperare pentru clienții en-gros, garantând livrare promptă la Chișinău și în toată țara.

Avantajele produselor Goodyear

Goodyear Tire & Rubber Company a început să vândă anvelope cu mai bine de o sută de ani în urmă, timp în care compania a îmbunătățit constant sortimentul de producţie pentru a-și justifica reputația de unul dintre cei mai buni producători de anvelope auto din lume. Printre principalele avantaje ale cauciucurilor acestui brand sunt:

 • universalitatea aplicației (potrivită pentru aproape orice mașină);
 • densitatea maximă de prindere cu suprafața drumului și zona de contact semnificativă;
 • siguranța circulației pe diverse traseuri: înghețate, umede, accidentate;
 • o structură unică cu un strat CoolCushion Layer, care permite creșterea rezistenței la rulare și obținerea stabilității direcționale pe orice vreme;
 • durată lungă de utilizare în cazul exploatării active.  

O gamă largă de modele la Master-lux.

Clienții noștri au la dispoziție o sortiment larg de produse de la producătorul popular, cu opţiuni atât multisezon, cât și variante de iarnă și vară pentru autoturisme și camioane. Fiecare anvelopă Goodyear este însoţită de o descriere detaliată, fotografie și prețul curent, astfel încât va fi posibil să faceți o alegere într-un timp scurt. Managerii noștri vor avea, de asemenea, nevoie de timp minim pentru a perfecta cererea și a forma o comandă, coordonând condițiile de livrare și de plată.   Suntem concentrați pe un parteneriat pe termen lung, de aceea garantăm calitatea produselor și stabilim prețuri rezonabile pentru toate tipurile de cauciuc. Doar cu noi puteți achiziționa în condiții favorabile:

Anvelopele pentru autoturisme ale firmei Goodyear

Dacă este necesar să înlocuiți cauciucurile mașinii, având încredere în calitatea înaltă a pneurilor, anvelopa pentru autoturisme Goodyear este exact ceea de ce aveți nevoie. Site-ul nostru prezintă produsele originale ale unei companii americane care produce anvelope încă din secolul 19, apropo, fără taxe suplimentare și cu capacitatea de expediere rapidă în orice oraș din țară.

Particularităţile cauciucurilor de vară şi de iarnă ale companiei Goodyear

În linia de produse, anvelopele Goodyear pentru autoturisme ocupă pozițiile cheie, atrăgând automobiliştii:

 • o structură inovatoare care face cauciucul să fie mai ușor, fără a compromite manevrabilitatea; 
 • scăderea costurilor financiare pentru combustibil;
 • creșterea semnificativă a zonei de contact cu drumul;
 • teste de siguranță ale deplasării pe toate tipurile de suprafață;
 • rezistență la uzură și durabilitate chiar și atunci când circulați pe drumuri de ţară;
 • o reacție bună la mișcările șoferului, indiferent de condițiile meteorologice - aceste anvelope sunt ideale pentru călătoriile în ploaie, zăpadă, ceață sau polei.

anvelope Goodyear

Oferim clienților o varietate de modele de anvelope de iarnă și vară, variind de la Eagle Sport și Eagle F1 Supersport, care se termină cu UltraGrip + SUV și Ultra Grip GW3. Atunci când decideți ce model este cel mai bine să cumpărați în cazul dvs., în mod obligator, citiți descrierile și specificațiile.

Procurarea anvelopelor cu livrare la un preț atractiv

Cooperarea cu magazinul nostru online din Moldova va reduce la minimum timpul și banii cheltuiți pentru achiziționarea de anvelope pentru o mașină fabricată în America. Suntem dealerul oficial al brandului popular, așa că putem oferi anvelope Goodyear pentru autoturisme la prețuri atractive atât pentru clienții en-gros, cât și pentru clienții cu amănuntul. Catalogul nostru este actualizat în mod regulat, informând clienții despre produsele noi și costurile curente ale produselor, iar opțiunea de selecție pentru automobil și consultanți cu experiență ajută la alegerea corectă. Puteți primi comanda cât mai curând posibil în magazinele noastre din Chișinău sau prin acordul de livrare în alte orașe cu o plată preliminară completă. Master LUX garantează fiecărui client un service prompt, piese de schimb originale și o abordare individuală.

0 Comentarii

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749