Uleiuri SWD Rheinol - calitate germană la un preț accesibil

Uleiuri SWD Rheinol - calitate germană la un preț accesibil

Uzina Rheinol modernă, avansată din punct de vedere tehnologic, este situată într-o locație strategică din Germania - acolo unde râurile Rin și Ruhr se contopesc. Este inima Germaniei industriale, cu cel mai mare port fluvial din Duisburg, între Anvers, unde se află principalele rafinării din UE, și Frankfurt. Această poziție logistică cea mai avantajoasă permite companiei să optimizeze costurile de transport și să formeze prețuri atractive.

Uleiuri SWD Rheinol

Dacă toate produsele Rheinol ar fi vândute acasă, acestea ar acoperi aproape 10 la sută din necesarul anual. Dar de aici, pe traseele fluviale și pe autostrăzi, produsele fabricii - uleiuri, lubrifianți și produse chimice auto - sunt trimise în toată Germania și mai departe - în peste treizeci de țări ale lumii. Inclusiv - și către Moldova. Mai departe în toată țara, prin rețeaua de magazine proprii ale dealer-ului oficial Agropiese TGR și rețelele partenere, inclusiv benzinării, uleiurile de motor Rheinol ajung la consumatorul final.

Uleiuri SWD Rheinol

Compania care deține brandul Rheinol și-a sărbătorit deja a cincizecea aniversare. Toate produsele sunt produse într-un singur loc, astfel încât calitatea oricărui lot este întotdeauna aceeași. Compania, de asemenea, nu are o diviziune pentru producția de uleiuri pentru piața germană și pentru piețele externe. Uleiurile de bază sunt produsele Total, ceea ce vorbește și despre calitate. Gama Rheinol include uleiuri de motor sintetice, semisintetice și minerale pentru toate tipurile de vehicule și echipamente, uleiuri industriale, lubrifianți, lichide de răcire, produse cosmetice auto și antigel - în total, peste șase sute de articole. Multe tipuri de uleiuri auto germane ale acestui brand au primit aprobări de la producători de automobile precum BMW, MAN, Scania, Volvo, Volkswagen și așa mai departe.

Uleiuri SWD Rheinol

Eticheta „Made in Germany” este apreciată în mod tradițional pe piața din Moldova. Uleiul de motor SWD Rheinol combină acest avantaj cu atractivitatea prețului și, prin urmare, în fiecare an există din ce în ce mai mulți consumatori ai acestui brand în țara noastră. Puteți ridica și cumpăra uleiuri de motor ale acestui brand atât în centrele comerciale Agropiese TGR, în centrele de anvelope Master LUX sau în magazinele online ale acestor companii.

Uleiuri SWD Rheinol

0 Comentarii

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46