Anvelope agroindustriale Belshina

Belshina

Anvelopele pentru utilaje agricole "Belshina" au grijă de recolta dvs.!

Mașinile dvs. agricole vor funcționa mai eficient cu pneuri de calitate! Întreprinderea Belshina produce o gamă largă de anvelope destinate instalării pe tractoare, semănătoare, combine și diverse echipamente mobile cu destinaţie agricolă. Fiabilitatea ridicată a anvelopelor și prețul lor destul de rezonabil atrag atenția unui număr tot mai mare de producători agricoli.

Performanță îmbunătățită pentru condiţii de teren

Anvelopele Belshina pentru utilaje agricole prezintă o serie de avantaje incontestabile! În primul rând, are un desen al benzii de rulare aprofundat, care previne uzura prematură, apariţia spărturilor și tăieturilor. Desenul este realizat ținând cont de specificul utilizării anvelopelor, astfel încât să ajute, în condiții de teren accidentat, la menținerea ritmului de lucru dorit. Totodată, consumul de combustibil se reduce, iar eficiența creşte.

De asemenea, o importanţă deosebită au amestecurile de înaltă calitate pe baza tipului de carbon cu un grad înalt de rezistenţă la uzură și cauciucului natural, care se utilizează la fabricarea anvelopelor pentru utilaje agricole. Reţeta unică a acestei compoziţii vizează sporirea rezistenței la formarea rupturilor și creșterea fisurilor, care, probabil, pot să apară în procesul exploatării pe teren. Contactul cu suprafața de lucru este îmbunătățit, generarea de căldură este redusă și durata de utilizare a anvelopelor este crescută.

Calitate dovedită prin numeroase teste

Întreprinderea utilizează un potențial imens pentru îmbunătățirea calităţii produselor sale. Înainte de a fi incluse în catalogul companiei, anvelopele sunt supuse numeroaselor teste. Inginerii companiei monitorizează particularitățile funcționării anvelopelor pentru maşinile agricole într-o varietate de condiții și regiuni climatice. Și numai cele mai fiabile modele sunt oferite pentru alegere cumpărătorului!

Compania Master LUX este reprezentantul oficial al întreprinderii Belshina din Republica Moldova. În oricare dintre reprezentanţele noastre din Chișinău sau din republică puteți achiziționa anvelope pentru maşinile agricole de înaltă calitate furnizate direct de la producător. Puteți comanda, de asemenea, dimensiunea standard de care sunteți interesat în magazinul nostru online. De asemenea, oferim servicii de înlocuire a anvelopelor pe utilaje agricole și vehicule cu diverse destinaţii.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46