Anvelope agroindustriale Kama

KAMA

Anvelope fiabile Kama de destinaţie agricolă pentru tractoare și combine

Echipamentul special proiectat nu pentru a se deplasa cu mare viteză pe drumuri, dar pentru a se deplasa pe teren accidentat şi a executa lucrări de specializare îngustă trebuie să aibă un număr de caracteristici speciale. De exemplu, o combină care se deplasează pe teren afânat, la viteză redusă, are un desen al benzii de rulare profund și clar, cu serifi oblici mari, orientați oblic de la margini spre centru în direcția mișcării. O astfel de suprafață de rulare asigură o bună manevrare pe un teren afânat, iar anvelopa largă nu permite roţilor să se împotmolească în sol.

Specificul anvelopelor agricole Kama

Producătorul din Nijnekamsk ia în consideraţie toate aceste caracteristici în procesul de producție. Anvelopele Kama pentru tractoare și alte echipamente agricole au o bandă elastică flexibilă, care este, de asemenea, capabilă să se autocurețe de solului umed lipicios. Graţie acestui fapt se reduce consumul de combustibil, lucru important în timpul campaniei de însămânțare sau de recoltare. Banda de rulare cu V-uri înclinate îmbunătățește tracțiunea. Pentru sol nisipos și de pădure este preferabil să alegeți modele cu o distanță mică între V-uri, pentru solurile de cernoziom și argilo-nisipoase, care aderă strâns și înfundă suprafața benzii de rulare, această distanță ar trebui să fie maximă pentru o autocurățire eficientă.

Brandul rusesc din Nijnekamsk aparţine unuia din cei mai inovativi și responsabili producători, care îşi perfecţionează în mod constant calitatea produselor sale, folosind tehnologii și echipamente moderne în procesul de producere. Datorită acestui fapt, anvelopele Kama pentru maşini agricole și speciale sunt foarte fiabile și durabile.

În catalogul nostru sunt incluse o gamă largă de modele pentru maşini speciale. Sunt disponibile întotdeauna o duzină şi jumătate de anvelope cu diferite desene și de diferite tipodimensiuni. Practicăm atât vânzare cu ridicata atât în loturi de diferite proporţii, pentru nevoile producătorilor agricoli, cât şi cu amănuntul. Propunem o gamă variată și cele mai mici prețuri la produsele uzinei datorită livrărilor directe. Efectuăm livrarea rapidă pe teritoriul Republicii Moldova. Procurarea anvelopelor agricole Kama este o investiție de perspectivă în viitoarea recoltă!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46