Speedways este o marcă indiană cunoscută de anvelope pentru utilaje agricole. Sub această marcă, anvelopele sunt produse de peste jumătate de secol. 

Corporația Speedways Rubber continuă să deschidă noi facilități de producție tehnologic avansate în regiunea asiatică, să dezvolte un centru de cercetare și să furnizeze anvelope în 75 de țări. Sub marca Speedways sunt produse zeci de modele populare de anvelope pentru combine agricole, remorci, tractoare și semiremorci. Anvelopele Speedways sunt caracterizate de avantaje cum ar fi durabilitatea, prețul accesibil și rezistența la uzură.

Proprietățile de rulare ale anvelopelor Speedways

Așa cum arată practica, sunt cu adevărat concepute pentru o durată lungă de viață sub o sarcină grea. Siguranța și rezistența la uzură sunt obținute datorită calității carcasei și a compusului de înaltă calitate. De asemenea, anvelopele agricole Speedways au proprietăți de rulare bune. În funcție de specializare, acestea oferă utilajelor o aderență de calitate pe diferite tipuri de sol, inclusiv în arătură, pe drumurile de țară în teren accidentat și pe drumurile de slabă calitate în orice condiții meteorologice.

Prețurile atractive ale anvelopelor

Este încă un aspect important al mărcii Speedways, fiind competitive fără a compromite calitatea. Prin urmare, mulți agricultori, inclusiv cei din Moldova, își aleg acest brand.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46