Master LUX este dealerul oficial Avon în Moldova

Avon este un conglomerat britanic care produce anvelope din 1904. De-a lungul istoriei sale lungi, Avon și-a câștigat recunoașterea nu numai pe drumuri, ci și în cursele sportive prestigioase. Astăzi, compania combină experiența vastă acumulată cu cele mai noi tehnologii.

Anvelope pentru Rolls Royce

Compania Avon este unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din Marea Britanie. Majoritatea modelelor de anvelope se încadrează în segmentul premium, iar mărci auto de prestigiu, cum ar fi Rolls Royce și Bentley, utilizează anvelope Avon.

Brand din familia Cooper

Începând cu anul 1997, Avon Tyres face parte din grupul de companii Cooper Tire & Rubber Company. Prin investiții semnificative la fabricile conglomeratului, se
desfășoară în mod regulat noi cercetări și dezvoltări. În Marea Britanie, pe baza Avon, a fost deschis centrul tehnic al companiei Cooper Tire, care se ocupă cu dezvoltarea și cercetarea în domeniul producției de anvelope auto.

Producție modernă și avantaje remarcabile

Producția de anvelope auto Avon se realizează la o fabrică modernă din Marea Britanie, echipată cu echipamente de ultimă generație. Pe liniile de producție sunt instalate transportoare de înaltă performanță, iar echipamentul mecanic este în mod constant modernizat. Toate anvelopele auto Avon trec teste tehnologice pe piste special amenajate. Toate produsele mărcii sunt conforme cu standardele ridicate de calitate. Compania produce doar anvelope auto noi, cu un grad ridicat de fiabilitate. În fiecare an, pe piață sunt lansate modele noi de anvelope, disponibile ușor în magazine specializate.

Anvelope Avon în Moldova

Master LUX este dealerul oficial Avon în Moldova, care oferă anvelope de iarnă și all-season pentru autoturisme ale acestui brand britanic. Cumpara anvelope auto Avon in Moldova la preturi accesibile, cu livrare in toata tara in magazinul online.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46