Anvelope Belshina

Belshina

Anvelope Belshina - de la dealerul oficial în Moldova

Marca comercială Belshina este cunoscută nu numai în CSI, ci și în întreaga lume. Compania producătoare de anvelope auto din Belarus şi-a câştigat încrederea clienților prin calitatea produselor sale. Experiență acumulată pe parcursul multor ani, renovarea și modernizarea permanentă a întreprinderii au făcut ca anvelopele Belshina să depășească prin popularitate produsele multor companii concurente! O confirmare suplimentară a calității lor înalte este faptul că Belshina este considerată, pe bună dreptate, brandul național al Republicii Belarus!

„Belshina” - producție de anvelope la nivel mondial!

Șoferii preferă produsele „Belshina” nu numai pentru că sunt un brand recunoscut. Unul dintre factorii principali de selecție este prețul acestor anvelope auto, cu mul mai mic decât al concurenților. Compania nu-şi concentrează atenţia asupra caracteristicilor unor sau altor modele, egalând în calitate practic întreaga gamă de anvelope fabricate. Și această calitate, trebuie spus, este la un nivel constant ridicat!

Misiunea companiei „Belshina" constă în proiectarea, fabricarea, vânzarea și asistența tehnică a anvelopelor auto în toate regiunile lumii. Peste 70 de țări importă anvelope de la această companie. În Moldova, dealerul oficial al companiei „Belshina” este Master LUX, care vinde aceste produse la Chișinău și prin rețeaua filialelor sale.

Anvelope excelente pentru orice autovehicul!

Produsele ieftine și de calitate ale producătorilor din Belarus sunt înalt apreciate constant de către proprietarii diverselor categorii de vehicule. Anvelopele Belshina de vară, iarnă și de toate sezoanele sunt fiabile, se caracterizează printr-o rezistenţă crescută și funcționare îndelungată fără probleme. Catalogul complet al întreprinderii „Belshina” include peste 300 de dimensiuni de anvelope pentru vehicule, inclusiv:

  • autoturisme şi camioane de capacitate mică;
  • camioane și autobuze;
  • utilaje agricole și tractoare;
  • echipamente de ridicare și transport, construcții și rutiere;
  • vehicule pentru greutate mare și pentru greutate deosebit de mare.

Produsele „Belshina” sunt certificate în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, 2000 și ISO 2009 și sunt complet adaptate pentru drumurile noastre. Contactând magazinul nostru prin intermediul site-ului web, telefonic sau vizitând oricare dintre centrele noastre, puteți cumpăra anvelope Belshina de la dealerul oficial – Campania Master LUX!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46