Master LUX - dealer Wanli în Moldova

Wanli - o marcă chineză de anvelope cu o istorie de 30 de ani. Producția a fost predominant dezvoltată în anii '90 folosind echipamente moderne europene și americane. Anvelopele acestei mărci sunt binecunoscute în Asia, Europa și America. Compania Wanli Tire a devenit rapid un jucător important pe piața mondială. Compania implementează în mod constant tehnologii avansate pentru a corespunde standardelor globale de calitate și siguranță.

Anvelope de vară, de iarnă și all-season Wanli

Anvelopele Wanli oferă o aderență excelentă pe drum, stabilitate și confort la condus. Anvelopele de vară Wanli sunt orientate spre menținerea stabilității la viteze mari și pe drumuri umede. Desenul inovator al benzii de rulare asigură o bună aderență la drum. În gamă există modele specializate, cum ar fi SR390 pentru conducere rapidă, precum și modele pentru SUV-uri.

Anvelopele de iarnă Wanli sunt concepute pentru diferitele tipuri de iarnă. Seria principală SW include modele pentru a face față poleiului și derapajelor de zăpadă. Compania oferă, de asemenea, anvelope all-season. Acestea asigură o bună aderență pe drum în toate anotimpurile și au indicatori echilibrați de manevrabilitate și siguranță.

Wanli se specializează, de asemenea, în anvelope pentru microbuze, camioane și remorci. 
Toate produsele lor trec printr-un sistem de control al calității.

  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46