Anvelope pentru autoturisme Kama

KAMA

Anvelope Kama pentru orice marcă de autoturisme

Uzina din Nijnekamsk este partener oficial al companiei Masterlux, prin urmare, noi vă oferim cele mai avantajoase preturi la toate anvelopele Kama pentru autoturisme. Vă puteți familiariza cu gama de produse, accesând catalogul nostru. Vă propunem, de asemenea, serviciul de livrare rapidă a mărfii dvs. pe întreg teritoriul Moldovei. Administratorii magazinului vă vor ajuta întotdeauna să alegeți dimensiunea și tipul adecvat de anvelope și să faceţi cumpărătura produsului de care aveţi nevoie.

Anvelope pentru autoturisme de la Nijnekamsk: avantaje și caracteristici

Producătorul celor mai bune anvelope din Rusia perfecţionează în permanenţă procesele tehnologice ale producției, reuşindu-i să îmbunătăţească calitatea și fiabilitatea produselor finite. Anvelopele Kama sunt disponibile în trei opțiuni climatice: multisezon, de iarnă și de vară.

Diferența avantajoasă dintre anvelopele de iarnă ale companiei în comparație cu produsele altor producători constă în utilizarea unui compus special, care permite anvelopei să rămână destul de elastică chiar și în condiţii de cele mai joase temperaturi, iar mașina – să-şi mențină controlabilitatea. Compoziția este, fireşte, un secret comercial al producătorului, dar, judecând după comentariile automobiliștilor, îndreptăţeşte pe deplin aşteptările lor. Pentru drumurile de iarnă umede și cu polei vă oferim modele cramponate. O particularitate a acestora este diferența dintre texturile diferitor porţiuni ale suprafeţei. Această inovație servește la fixarea mai sigură a autovehiculului pe șosea.

Trecând în revistă diverse caracteristici ale produselor acestei companii ruse, ar fi cazul să mai adăugăm că au o structură fiabilă datorită cordului metalic, proiectat pentru viteze relativ înalte. Petru această performanţă şi pentru caracteristicile remarcabile de exploatare în diferite moduri de conducere şi în diferite condiții meteorologice şi rutiere, produsele Kama au fost incluse în topul preferinţelor celor mai mari producători auto, precum Skoda şi Volkswagen. Acestea, graţie stratului de cauciuc îngroșat sub desenul benzii de rulare, au o bună rezistență la impact, tăiere și la alte tipuri de deteriorări mecanice.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46