Anvelope Autoturisme: CROSSCLIMATE+

Producător: Michelin
Denumirea modelului: CROSSCLIMATE+
Tip transport: Anvelope autoturism
Sezon: Universal
Țara producător: Uniunea Europeana
Michelin CrossClimate este un model de anvelopă multisezon, pentru autoturisme cu cele mai bune performanțe pe drumurile de vară și de iarnă. Modelul este special conceput pentru iernile blânde. Unicitatea aplicării universale este asigurată prin utilizarea unor inovații tehnologice și materiale inovatoare la elaborarea acestui model. O caracteristică unică a lui Michelin CrossClimate este banda de rulare cu două straturi. Stratul inferior diferă printr-o rigiditate sporită, cu eliberare redusă a căldurii. Asigură o manevrare îmbunătățită și reduce consumul de combustibil. Iar stratul exterior al benzii de rulare este mai elastic, această calitate fiind păstrată pe un domeniu larg de temperaturi. Banda de rulare a Michelin CrossClimate este în formă de V. În ea sunt tăiate foarte multe muchii întinse de cuplare cu lamele. Proeminențele multiple și multidirecționate de pe pereții lamelelor, la contactul cu drumul, creează „efectul de gheară", datorită căruia, anvelopa demonstrează o forță de tracţiune sporită pe zăpadă și pe gheață.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 46 Petricani / (022) 81 92 47 Botanica comandă online

Rating
7 Recenzii


Victor 12.02.2021

Опыт использования – с лета 2018. Брал после ханкука. Летом проблем нет было никаких в принципе. Зимой, когда, стало подмерзать напрягся. На льду езжу очень аккуратно. Я езжу прочти только в Кишиневе, мне нормально. Если бы пришлось ездить по стране – взял бы зимний комплект.

Daniil Modirca 11.02.2021

Stele pentru Mishelin si pentru Masterlux. Mishelin folosesc de mult timp. La Masterlux vin nu de mult. Sper la cooperare ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Alexandru 11.02.2021

Mishlen dupa pret este mai scump in comparatie cu alte branduri, dar eu prefer sa calitatea. Cateva cuvinte despre centrul Masterlux. Amplasare buna. Locuri de parcare la fel sunt amenajate. Placere sa faci cumparaturi.

Mărime
Index
Stoc
Preț
Michelin CROSSCLIMATE+ R15
Michelin CROSSCLIMATE+ R16
Michelin CROSSCLIMATE+ R17
Michelin CROSSCLIMATE+ R18
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46