Anvelope Autoturisme: Pilot Sport 4

Producător: Michelin
Denumirea modelului: Pilot Sport 4
Tip transport: Anvelope autoturism
Sezon: Vară
Țara producător: Uniunea Europeana
Anvelope de vara Michelin Pilot Sport 4 - anvelopa este proiectata in concordanta cu lectiile invatate atat de la modelul Pilot Super Sport, cat si din experientele avute de Michelin in participarea in competitiile de Formula E. Noul profil de anvelope MICHELIN Pilot Sport 4 – rezolva ecuatia sigurantei si a placerii de a conduce. Atat pentru soferii de turisme sedan cat si pentru cei de masini sport, pentru cei ce cauta placere la condus si aventura, noile anvelope MICHELIN Pilot Sport 4 sunt alegerea perfecta pentru a combina cele doua aspecte. Noile inovatii implementate in designul ultra-modern al benzii de rulare au imprumutat din experienta capatata de Michelin in participarea la curse auto, inclusiv Formula E. Aceste anvelope se adapteaza in mod constant la tipul de drum pe care sunt utilizate, datorita asocierii inteligente dintre: modul de constructie al anvelopei, designul benzii de rulare si materialele de fabricatie. Astfel, profilul reuseste sa gestioneze intr-un mod optim suprafata de contact cu carosabilul. Noua tehnologie “Raspuns Dinamic” propune o banda de cauciuc ranforsata cu un compus hibrid de aramid si nylon ce asigura un control optim al directiei. Siguranta si distante de franare reduse pe carosabil umed: performante de cel mai inalt nivel sunt atinse datorita compusului extrem de omogen de elastomeri functionali utilizat in fabricarea benzii de rulare. Un elastomer functional are proprietatea de a imbunatati modul in care silicatii sunt distribuiti in cadrul compusului de cauciuc, ranforsandu-le efectul avut. In plus, canelurile longitudinale largi si adanci evacueaza cu eficienta apa de pe carosabilul ud. Aceasta combinatie de caracteristici ajuta de asemenea si la imbunatatirea longevitatii anvelopelor si la reducerea consumului de carburant.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 46 Petricani / (022) 81 92 47 Botanica comandă online

Rating
3 Recenzii


Alex 09.02.2021

У меня под капотом 450 лс, так что искал покрышки с высокой управляемостью. В итоге выбирал между sport 4 и effigrip. Решился на мишленовские. Посмотрим, то покажет этот сезон)

Дмитрий 09.02.2021

Безусловно красивая) Вопрос насчет износа. Читал по этому поводу противоположные мнения... Жду свой типоразмер!

Павел Павлов 03.04.2020

Michelin Pilot Sport 4 предназначены не для серийных автомобилей, хотя гражданским модификациям никто не мешает использовать шины Michelin Pilot Sport 4. Но я купил эти покрышки именно потому, что у меня спортивная версия внедорожника Порш Каен. Шины Michelin Pilot Sport 4 ощущаются мной, как что то единое целое, с машиной. Мне кажется, что во многом кофорт во время вождения Порш обьясняется еще и правильно подобранными шинами. С этим мне всегда помогают ребята менеджеры из Мастер Люкс, они лучш

Mărime
Index
Stoc
Preț
Michelin Pilot Sport 4 R18
Michelin Pilot Sport 4 R19
Michelin Pilot Sport 4 R20
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46