PACE Tire a fost fondată în Marea Britanie în 2005. De-a lungul anilor, producătorul a atins un nivel excelent de satisfacție a clienților și cotă de market pe piața din Marea Britanie. PACE a fost chiar furnizorul de anvelope desemnat pentru flota regală britanică. Compania a fost acum achiziționată de un proprietar chinez care a mutat producția de anvelope PACE la cel mai recent sistem de producție Industry 4.0, tehnologie extrem de automatizată și zero deșeuri. Această inovație a permis mărcii să realizeze progrese în domeniul managementului, implementării de noi tehnologii și calității produselor, inclusiv cea mai înaltă calitate într-unul dintre cele mai high-tech segmente - anvelopele din seria RunFlat (tehnologii care vă permit să continuați să conduceți după o puncție de ceva timp).

Inginerii companiei folosesc exclusiv propriile modele de benzi de rulare în modelele PACE, care combină designul excelent și funcționalitatea excelentă datorită tehnologiilor înalte aplicate.

Compania a obținut evaluări ridicate ale clienților, care definesc conducerea unei mașini cu anvelopele PACE ca fiind plăcut și confortabil.

Astăzi, anvelopele PACE pentru autoturisme și camioane sunt exportate în peste 90 de țări, inclusiv pe piețele Uniunii Europene, SUA, Australia, Japonia și Noua Zeelandă, datorită produselor și serviciilor de înaltă calitate. Compania vinde peste 3,5 milioane de anvelope anual.

 


  Sus  
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46