Anvelope pentru camioane BF Goodrich

BFGoodrich

Brandul american BFGoodrich este considerat, pe bună dreptate, unul dintre liderii mondiali în fabricarea de anvelope auto. Mașinile echipate cu anvelope Goodrich au fost primele care au traversat continentul american și continuă să câștige diverse competiții, depășind tronsoane cu cel mai mare grad de accidentare! Produsele BFGoodrich sunt fabricate nu numai pentru echiparea roților transportului auto, ci și a şasiurilor avioanelor și chiar a navelor spațiale! Anvelopele de înaltă calitate pentru camioane de la un brand cu un secol și jumătate de istorie le puteţi procura la Master LUX.

Particularităţile anvelopelor pentru camioane BFGoodrich

Anvelope pentru camioane BFGoodrich sunt fabricate dintr-un compus inovator de cauciuc, care contribuie la creșterea rezistenței la impact și perforare. Acest lucru este deosebit de important pentru proprietarii vehiculelor de mare tonaj, care adesea se deplasează pe drumuri accidentate sau pe șantiere de construcţie. Cordul metalic care înconjoară carcasa contribuie la creșterea rezistenței pneurilor prevăzute pentru capacităţii sporite de transport ale vehiculului.

Anvelope pentru camioane Goodrich este disponibil în trei tipuri:

  • BFGoodrich Route Control - pentru transport de marfă;
  • BFGoodrich Cross Control - pentru maşini de construcții și autospeciale, inclusiv basculante;
  • BFGoodrich Urban Control - pentru vehicule de pasageri.

Marcajul aplicat pe lateral va ajuta la determinarea parametrilor principali ai anvelopei. Unii proprietari de mașini aleg tipul potrivit de anvelope în mod individual, conform marcajului, folosind în acest scop internetul și nevizitând magazinul.

Avantajele principale ale anvelopelor pentru camioane BFGoodrich

Anvelopele pentru camioane BFGoodrich posedă o serie de caracteristici care sunt atât de apreciate de automobiliști. În primul rând, acestea sunt caracteristicile excelente de conducere, independent de condițiile meteorologice. Anvelopele Goodrich, atât cele de iarnă, cât și de vară se caracterizează printr-o aderență optimă la diferite tipuri de suprafață a drumului, ceea ce este deosebit de important atunci când călătoriți în Republica Moldova. În plus, aceste anvelope au unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț, confirmate prin caracteristici precum:

  • reducerea consumului de combustibil de către mașină atunci când sunt utilizate aceste anvelope;
  • termen mai lung de exploatare în comparație cu alte mărci de anvelope;
  • grad ridicat de rezistență la uzură cu protecție îmbunătățită la perforare;
  • Îmbunătățirea tracțiunii automobilului pe drumurile alunecoase;
  • posibilitatea de restabilire calitativă a acestor cauciucuri.

La Master LUX, puteți achiziționa anvelope pentru camioane BFGoodrich online!

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749