Anvelope pentru camioane Fulda cu livrarea

Fulda

În mod tradițional, printre cele mai bune uzine producătoare de anvelope se numără cele germane, inclusiv brandul Fulda. De peste o sută de ani, compania produce roți pentru diferite tipuri de vehicule, inclusiv camioane. Producătorul satisface așteptările celor mai exigenți automobiliști, oferind pneuri durabile, care pot menține caracteristicile inițiale la sarcini intensive și sistematice. Rezervați-vă pneuri de camion Fulda pe site-ul nostru și nu veţi mai avea niciodată astfel de probleme ca manevrabilitatea slabă, consumul excesiv de combustibil și dificultăţi  la deplasarea pe drumurile acoperite cu zăpadă, umede sau noroioase!

Cauciucurile Fulda sunt o achiziţie excelentă pentru proprietarii de camioane

Dacă aveți nevoie de anvelope calitative în toate sensurile pentru camioane, atunci produsele de marca Fulda vor fi o opţiune ideală, care asigură:

  • deplasarea uşoară pe autostrăzi cu circulaţie rapidă, în raza orașului și pe drumuri desfundate;
  • propria siguranță și siguranța mărfurilor din contul manevrabilităţii și răspunsului prompt al roților autovehiculului la efectuarea virajelor, depăşirilor, ocolirilor;
  • rezistenţa la uzură şi durata lungă de exploatare a cauciucului, evident, sub rezerva examenului tehnic periodic și înlocuirii la timp a anvelopelor de iarnă cu cele de vară și viceversa;
  • minimizarea costurilor de combustibil din contul transferului sarcini de bază spre nervura centrală continuă a benzii de rulare;
  • micşorarea căii de frânare datorită canelurilor și șanțurilor speciale de pe suprafața cauciucului.

În ciuda diferențelor de caracteristici și costuri, toate modificaţiile anvelopelor Fulda au o lățime și adâncime a benzii de rulare mărită, fapt, care asigură o bună aderență și previne acvaplanarea.

Selectare rapidă şi achiziţionare avantajoasă a anvelopelor auto Fulda

Posesorii de automobile care intenționează să cumpere anvelope de la producătorul german în Moldova, pot beneficia de rețeaua noastră de centre de anvelope, care oferă cele mai bune prețuri şi calitate garantată oficial de la compania producătoare.

Să devii cumpărător al reţelei Master Lux este foarte simplu – citeşte catalogul nostru actualizat permanent, selectează după dimensiune, diametru, sezonalitate și alți parametri configurația optimă a cauciucului și trimite-ne formularul completat al cererii on-line. Furnizând produsele direct de la uzină, noi le ajutăm clienților să evite supraplata, așteptarea îndelungată și să fie absolut siguri de originalitatea pieselor de schimb pentru camioane.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46