O nouă promoție de la Rheinol și Master LUX – primeşte cadou un curățător pentru salon!

O nouă promoție de la Rheinol și Master LUX – primeşte cadou un curățător pentru salon! 06.11.2018

Master LUX împreună cu Rheinol au iniţiat o nouă promoţie de toamnă pentru clienții companiei. Cumpărând uleiuri sintetice și semisintetice de la 5 litri, clienții companiei primesc un cadou – un curăţătorul universal pentru salon Rheinol.

În cadrul promoţiei au fost puse în joc următoarele tipuri de uleiuri:

La procurarea unei canistre de douăzeci de litri ulei Rheinol Favorol LMF 10W-40, clienții companiei primesc cadou o canistră de 5 litri de același tip de ulei.

Promoţia este valabilă la Master LUX Petricani, Master LUX Munceşti și în Centrul Comercial Agropiese TGR la adresa: strada Muncești 271/7, numărul de cadouri fiind limitat.

La  producerea uleiurilor Rheinol se utilizează uleiuri de bază de înaltă calitate, care satisfac cele mai exigente cerințe de calitate.

Multe tipuri de uleiuri Rheinol SWD au primit aprobarea oficială din partea producătorilor de automobile precum BMW, Volkswagen, Daimler-Chrysler, MAN, Scania, Volvo și altele.

În Moldova, distribuitorul oficial de produse chimice auto și uleiuri Rheinol este Master LUX.


O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

23.04.2024

O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

Cauți mai mult decât cauciucuri? Atunci nu rata oferta unică de la Lassa! Când cumperi un set de patru anvelope Lassa, primești cadou un adevărat accesoriu pentru un stil de viață activ - o geantă sport de marcă sau un rucsac elegant Lassa. Indiferent de condițiile în care vă conduceți mașina, anvelopele Lassa vă vor oferi fiabilitate, confort și siguranță pe drum. Și acum, datorită programului nostru promoțional, puteți cumpăra nu numai anvelope de înaltă calitate, ci și primi cadou o geantă sau un rucsac la modă și practice. Accesoriile noastre de marcă se disting prin materiale de înaltă calitate, design elegant și durabilitate. Perfecte pentru un stil de viață active. Geanta Lassa și Rucsacul Lassa sunt complementul perfect pentru ținuta ta, fie că este vorba de antrenament sportiv, călătorii sau activități de zi cu zi. Nu ratați ocazia de a vă actualiza mașina și de a obține cadou un accesoriu funcțional. Vizitați magazinul nostru sau site-ul oficial, alegeți un set de patru anvelope Lassa și bucurați-vă de o călătorie sigură în confort și stil. Lassa - anvelope de încred

Ofertă de la Rheinol: la achiziționarea uleiurilor de motor și hidraulice - un recipient cadou!

07.03.2024

Ofertă de la Rheinol: la achiziționarea uleiurilor de motor și hidraulice - un recipient cadou!

Brandul de uleiuri Rheinol (Germania) lansează o nouă promoție pentru clienții Master LUX. Începând cu 1 martie și până la 31 iunie, la achiziționarea a douăzeci de litri din cele mai populare tipuri de uleiuri, care deja sunt cu un preț atractiv, clienții vor primi cadou un recipient de cinci litri din același ulei.  Promoția se aplică la următoare tipuri de uleiuri: Rheinol Favorol MF 15W-40 20L (ulei mineral cu un pachet îmbunătățit de aditivi) Rheinol Favorol LMF 10W-40 20L (ulei semisintetic) Rheinol Hydralube HLP 46 20l (ulei hidraulic pentru utilaje agricole și industriale).  În producția uleiurilor Rheinol se folosesc uleiuri de bază de înaltă calitate. Multe tipuri de uleiuri Rheinol au primit aprobarea oficială de la producătorii auto precum BMW, Volkswagen, Daimler-Chrysler, MAN, Scania, Volvo și alții.  Uleiurile Rheinol se conformează cu standardele ACEA și API și sunt certificate de organizația europeană de control al calității în conformitate cu standardele ISO 9001:2000, ISO/TS 16949:2002 și standardul OHSAS.  Promoția este valabilă în toate centr

Promoție! Acum, anvelopele Lassa Multiways C 235/65/16C pot fi achiziționate la un preț super avantajos.

23.01.2024

Promoție! Acum, anvelopele Lassa Multiways C 235/65/16C pot fi achiziționate la un preț super avantajos.

Master LUX, împreună cu Lassa, a creat o promoție specială pentru proprietarii de microbuze care efectuează transport de marfă și pasageri. Astfel, începând cu 23 ianuarie, puteți achiziționa anvelopele Lassa Multiways 235/65/16C la un preț incredibil de atractiv - doar 1790 MDL per bucată!  Lassa Multiways C sunt anvelope care și-au câștigat o reputație excelentă în Moldova. Acestea au fost un hit de vânzări în 2023. Multiways C sunt anvelope all-season rezistente la uzură, cu o durată de viață crescută, rezistente la impact și pregătite pentru suprasarcini. Aceste pneuri și-au demonstrat avantajele în practică și beneficiază de o garanție de fabrică pe tot parcursul anului. Anvelopele  Lassa sunt preferate în mod frecvent pentru microbuzele din Moldova, mai des decât cele ale altor mărci. Acum, le puteți achiziționa la un preț super avantajos!  La achiziționarea a zece bucati, cumpărătorul va beneficia de o ofertă separată, și mai avantajoasă!  Master LUX - dealer exclusiv Lassa în Moldova.

Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

18.09.2023

Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa de orice model și dimensiune, vă oferim un card de combustibil Vento universal în valoare de 250 lei! Cardul de combustibil poate fi folosit la orice benzinărie Vento până la 15 decembrie 2023. Promoția se aplică doar magazinelor MasterLux din Chișinău la: str. Petricani 5/1 și șos. Muncești 271/9   Condițiile promoției „Profită de Lassa!”: La promoție participă doar persoanele fizice; La achiziționarea unui set de 4 anvelope Lassa de orice model și dimensiune la preț cu amănuntul, acordăm un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei; În plus, se oferă un cupon pentru montarea gratuită a anvelopelor la serviciile MasterLux din Chișinău; După utilizarea cardului, acesta rămâne la angajații benzinăriei.   Pe lângă condițiile descrise mai sus pentru participarea în promoție, este necesar să furnizați o copie a pașaportului sau a altui document cu IDNP, precum și adresa de e-mail și numărul de telefon. După utilizare, cardul rămâne în posesia anga

Master LUX anunță o ofertă specială pentru anvelopele AF142 Conqueror pentru camioanele Kamaz!

15.05.2023

Master LUX anunță o ofertă specială pentru anvelopele AF142 Conqueror pentru camioanele Kamaz!

Avem plăcerea să vă anunțăm că începand cu data de 12.05.2023, la achiziționarea a 10 sau mai multe anvelope Aufine AF142 Conqueror, vă oferim un preț special și super atractiv! Pentru a afla mai multe detalii, contactați operatorii call center. AF142 Conqueror sunt anvelope universale, special concepute pentru camioanele ZIL și Kamaz. Una dintre diferențele esențiale dintre Aufine AF142 Conqueror și modelele analogice produse în țările CSI este utilizarea tehnologiei cordurilor din metal. Această inovație permite crearea de anvelope cu rezistență crescută la uzură și capacitate mare de încărcare. Producătorul susține că anvelopele acestui model au cu 30% mai mult kilometraj față de produsele concurente. Nivelul maxim de straturi pentru anvelopele produse în țările CSI este de 14, în timp ce anvelopele Aufine AF142 Conqueror au 16 straturi. Prin urmare, indicele de sarcină pentru anvelopele Aufine este 144/142, ceea ce corespunde unei capacități de încărcare de 2800/2650 kg, în timp ce pentru anvelopele fabricate în țările CSI, indicele de încărcare este 140/137 (2500/2300 k

O ofertă unică de la Goodyear și Master LUX: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

14.05.2023

O ofertă unică de la Goodyear și Master LUX: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

Acum, achiziționând un set de anvelope Goodyear, obțineți nu numai fiabilitate și siguranță pe drum, ci și un cadou universal! Acum fiecare cumpărător al unui set de patru anvelope Goodyear primește un voucher cadou în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit pentru orice bunuri și servicii din rețeaua Master LUX. Master LUX este lanțul lider de magazine auto unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru mașina ta. Voucherul primit va acorda o reducere de 400 de lei la filtre, piese de schimb, uleiuri si multe altele. Vrei să verifici șasiul, să repari aparatul de aer condiționat sau să faci o aliniere a roților? Serviciul dumneavoastră a fost deja plătit parțial! Prin achiziționarea unui set de anvelope Goodyear, nu numai că oferiți vehiculului dumneavoastră anvelope de înaltă calitate, ci și obțineți un bonus suplimentar pentru vehiculul ales. Voucherul poate fi aplicat imediat la achiziționarea anvelopelor Goodyear sau în orice alt moment convenabil pentru dvs. Vizitați cel mai apropiat Master LU X sau sunați la call center pentru a alege o anvelopă cu ajutorul unui consultant, sau alegeți singur o anvelopă pentru d

O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

12.05.2023

O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

Cauți mai mult decât cauciucuri? Atunci nu rata oferta unică de la Lassa! Când cumperi un set de patru anvelope Lassa, primești cadou un adevărat accesoriu pentru un stil de viață activ - o geantă sport de marcă sau un rucsac elegant Lassa. Indiferent de condițiile în care vă conduceți mașina, anvelopele Lassa vă vor oferi fiabilitate, confort și siguranță pe drum. Și acum, datorită programului nostru promoțional, puteți cumpăra nu numai anvelope de înaltă calitate, ci și primi cadou o geantă sau un rucsac la modă și practice. Accesoriile noastre de marcă se disting prin materiale de înaltă calitate, design elegant și durabilitate. Perfecte pentru un stil de viață active. Geanta Lassa și Rucsacul Lassa sunt complementul perfect pentru ținuta ta, fie că este vorba de antrenament sportiv, călătorii sau activități de zi cu zi. Nu ratați ocazia de a vă actualiza mașina și de a obține cadou un accesoriu funcțional. Vizitați magazinul nostru sau site-ul oficial, alegeți un set de patru anvelope Lassa și bucurați-vă de o călătorie sigură în confort și stil. Lassa - anvelope de încred

Promoție: cumpărați ulei de motor - vă oferim chimie auto!

05.07.2021

Promoție: cumpărați ulei de motor - vă oferim chimie auto!

Master LUX vine cu o nouă promoție. La cumpărarea uleiului de motor Rheinol, clienții serviciilor auto din Chișinău vor primi cadouri foarte utile. La cumpărarea unui recipient de cinci litri: •    Rheinol Primus DPF 5W-30 •    Rheinol Primus DX 5W-30 •    Rheinol Primus SLV 5W-30 •    Rheinol Primus SLX 5W-30 •    Rheinol Primus DXM 5W-40 •    Rheinol Primus DPF 5W-30 •    Rheinol Primus FOS 5W-30 •    Rheinol Primus HDS 5W-40 fiecare client garantat primește cadou un produs universal de curățare  pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger. La cumpărarea un recipient de cinci litri: •    Rheinol Primol CS 10W-40 •    Rheinol Favorol LMF 10W-40 5L toți primesc șampon-concentrat Rheinol pentru parbriz. Iar, cumpărătorii recipientului de douăzeci de litri Rheinol Favorol LMF 10W-40 vor primi în dar un spray excelent “cheie lichidă” Rostloser-Spray de la aceeași marcă. Promoția este limitată!

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46