Prima promoţie de primăvară de la Rheinol și Master LUX: cumpărați ulei şi primiți un cadou!

Prima promoţie de primăvară de la Rheinol și Master LUX: cumpărați ulei şi primiți un cadou! 13.03.2019

De data aceasta, fiecare cumpărător al cutiei de 5 litri de uleiuri de motor Rheinol Primus 5W-30 şi 5W-40 (DPF, DX, DXM, HDC) va primi cadou un curăţător universal pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger, iar comparatorii care vor procura cinci litri de ulei de motor Rheinol Primol CS 10WE-40 vor avea parte de șamponul Rheinol Sommer Konzentrat (pentru fiecare canistră). Cumpărând o canistră de douăzeci de litri de Rheinol Favorol LMF 10W-40, primiţi cadou cinci litri de același ulei.

De altfel, o surpriză plăcută îi așteaptă şi pe cumpărătorii de ulei industrial Rheinol Hydralube HLP 46 - spray dizolvant rugină Rheinol Rostloser-Spray Mos 2.

Promoţia este valabilă în toate centrele de anvelope Master LUX și în rețeaua de parteneriat Agropiese, în perioada 11 martie - 31 mai.

Master LUX este distribuitorul oficial excluziv al Rheinol în Moldova. Compania germană SWD Rheinol (Rin Oils) este specializată în producerea uleiurilor și substanțelor chimice pentru mașini de cea mai înaltă calitate.


Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

18.09.2023

Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa de orice model și dimensiune, vă oferim un card de combustibil Vento universal în valoare de 250 lei! Cardul de combustibil poate fi folosit la orice benzinărie Vento până la 15 decembrie 2023. După utilizarea cardului, acesta rămâne la angajații benzinăriei. Promoția se aplică doar magazinelor MasterLux din Chișinău la: str. Petricani 5/1 și șos. Muncești 271/9   Condițiile promoției „Profită de Lassa!”:   La promoție participă doar persoanele fizice; La achiziționarea unui set de 4 anvelope Lassa de orice model și dimensiune la preț cu amănuntul, acordăm un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei; În plus, se oferă un cupon pentru montarea gratuită a anvelopelor la serviciile MasterLux din Chișinău; Orice alte reduceri la anvelopele Lassa nu sunt valabile în cadrul promoției.   Oferta este limitată și valabilă doar la Chișinău. Nu ratați șansa de a obține 250 de lei pentru combustibil, precum și montarea anvelopelor gratuit.

Master LUX anunță o ofertă specială pentru anvelopele AF142 Conqueror pentru camioanele Kamaz!

15.05.2023

Master LUX anunță o ofertă specială pentru anvelopele AF142 Conqueror pentru camioanele Kamaz!

Avem plăcerea să vă anunțăm că începand cu data de 12.05.2023, la achiziționarea a 10 sau mai multe anvelope Aufine AF142 Conqueror, vă oferim un preț special - 3 400 MDL bucata. AF142 Conqueror sunt anvelope universale, special concepute pentru camioanele ZIL și Kamaz. Una dintre diferențele esențiale dintre Aufine AF142 Conqueror și modelele analogice produse în țările CSI este utilizarea tehnologiei cordurilor din metal. Această inovație permite crearea de anvelope cu rezistență crescută la uzură și capacitate mare de încărcare. Producătorul susține că anvelopele acestui model au cu 30% mai mult kilometraj față de produsele concurente. Nivelul maxim de straturi pentru anvelopele produse în țările CSI este de 14, în timp ce anvelopele Aufine AF142 Conqueror au 16 straturi. Prin urmare, indicele de sarcină pentru anvelopele Aufine este 144/142, ceea ce corespunde unei capacități de încărcare de 2800/2650 kg, în timp ce pentru anvelopele fabricate în țările CSI, indicele de încărcare este 140/137 (2500/2300 kg), ceea ce permite creșterea capacității totale de încărcare cu

O ofertă unică de la Goodyear și Master LUX: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

14.05.2023

O ofertă unică de la Goodyear și Master LUX: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

Acum, achiziționând un set de anvelope Goodyear, obțineți nu numai fiabilitate și siguranță pe drum, ci și un cadou universal! Acum fiecare cumpărător al unui set de patru anvelope Goodyear primește un voucher cadou în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit pentru orice bunuri și servicii din rețeaua Master LUX. Master LUX este lanțul lider de magazine auto unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru mașina ta. Voucherul primit va acorda o reducere de 400 de lei la filtre, piese de schimb, uleiuri si multe altele. Vrei să verifici șasiul, să repari aparatul de aer condiționat sau să faci o aliniere a roților? Serviciul dumneavoastră a fost deja plătit parțial! Prin achiziționarea unui set de anvelope Goodyear, nu numai că oferiți vehiculului dumneavoastră anvelope de înaltă calitate, ci și obțineți un bonus suplimentar pentru vehiculul ales. Voucherul poate fi aplicat imediat la achiziționarea anvelopelor Goodyear sau în orice alt moment convenabil pentru dvs. Vizitați cel mai apropiat Master LU X sau sunați la call center pentru a alege o anvelopă cu ajutorul unui consultant, sau alegeți singur o anvelopă pentru d

O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

12.05.2023

O combinație explozivă: cauciucuri Lassa și un accesoriu elegant ca cadou!

Cauți mai mult decât cauciucuri? Atunci nu rata oferta unică de la Lassa! Când cumperi un set de patru anvelope Lassa, primești cadou un adevărat accesoriu pentru un stil de viață activ - o geantă sport de marcă sau un rucsac elegant Lassa. Indiferent de condițiile în care vă conduceți mașina, anvelopele Lassa vă vor oferi fiabilitate, confort și siguranță pe drum. Și acum, datorită programului nostru promoțional, puteți cumpăra nu numai anvelope de înaltă calitate, ci și primi cadou o geantă sau un rucsac la modă și practice. Accesoriile noastre de marcă se disting prin materiale de înaltă calitate, design elegant și durabilitate. Perfecte pentru un stil de viață active. Geanta Lassa și Rucsacul Lassa sunt complementul perfect pentru ținuta ta, fie că este vorba de antrenament sportiv, călătorii sau activități de zi cu zi. Nu ratați ocazia de a vă actualiza mașina și de a obține cadou un accesoriu funcțional. Vizitați magazinul nostru sau site-ul oficial, alegeți un set de patru anvelope Lassa și bucurați-vă de o călătorie sigură în confort și stil. Lassa - anvelope de încred

Promoție: cumpărați ulei de motor - vă oferim chimie auto!

05.07.2021

Promoție: cumpărați ulei de motor - vă oferim chimie auto!

Master LUX vine cu o nouă promoție. La cumpărarea uleiului de motor Rheinol, clienții serviciilor auto din Chișinău vor primi cadouri foarte utile. La cumpărarea unui recipient de cinci litri: •    Rheinol Primus DPF 5W-30 •    Rheinol Primus DX 5W-30 •    Rheinol Primus SLV 5W-30 •    Rheinol Primus SLX 5W-30 •    Rheinol Primus DXM 5W-40 •    Rheinol Primus DPF 5W-30 •    Rheinol Primus FOS 5W-30 •    Rheinol Primus HDS 5W-40 fiecare client garantat primește cadou un produs universal de curățare  pentru salon Rheinol Fahrzeugreiniger. La cumpărarea un recipient de cinci litri: •    Rheinol Primol CS 10W-40 •    Rheinol Favorol LMF 10W-40 5L toți primesc șampon-concentrat Rheinol pentru parbriz. Iar, cumpărătorii recipientului de douăzeci de litri Rheinol Favorol LMF 10W-40 vor primi în dar un spray excelent “cheie lichidă” Rostloser-Spray de la aceeași marcă. Promoția este limitată!

Noul preț promoțional la uleiurile Eurol și Kixx!

02.11.2020

Noul preț promoțional la uleiurile Eurol și Kixx!

Master LUX și rețeaua de parteneri Agropiese TGR oferă clienților săi o nouă promoție - prețuri reduse la cea mai largă gamă de uleiuri de motor, transmisie și industriale Rheinol și Kixx. Până la data de 31 decembrie, încă mai puteți cumpăra aceste uleiuri coreene și olandeze de înaltă calitate la prețuri cu până la un sfert sub prețurile de până la criză. Aşadar, procurând uleiuri de motor, transmisie și industriale Eurol și Kixx de la rețeaua Master LUX și Agropiese TGR, veți primi un preț special, cu până la 25% mai mic decât cel standard! * Atenție! promoția este limitată de rezerva din stoc.

Noua promoție - cadouri garantate de la Rheinol!

07.07.2020

Noua promoție - cadouri garantate de la Rheinol!

Uleiurile Rheinol obțin cu succes încrederea consumatorilor în Moldova. Volumul vânzărilor crește chiar și în perioadele de criză. Le propunem clienților noștri nu numai să evalueze calitatea germană a uleiurilor de motor și hidraulice Rheinol, dar și să primească cadouri plăcute. Așadar, de la 1 iulie până la 30 septembrie, la cumpărarea uleiurilor hidraulice pentru motor Rheinol, clienții companiei beneficiază de cadouri garantate. La achiziționarea uleiurilor de motor Primus Rheinol Primus DPF 5W-30 5l Rheinol Primus DX 5W-30 5l Rheinol Primus DXM 5W-40 5l Rheinol Primus HDC 5W-40 5l Clienții companiei primesc drept cadou spray de salon Rheinol La achiziționarea uleiului hidraulic Rheinol Hydralube HLP 46 20l, fiecare client va primi în plus cinci litri de același ulei pentru fiecare recipient de douăzeci de litri achiziționat. Uleiul de motor Rheinol Primol CS 10W-40 5 l, în timpul promoției, este însoțit de un cadou cu spray universal Rheinol pentru cizelare Fiecare canistră de douăzeci de litri de ulei de motor Rheinol Favorol LMF 10W-40 20L este însoțită de un ca

Toți cei care cumpără un set de anvelope Goodyear – primesc o cană termică de marcă drept cadou!

11.10.2019

Toți cei care cumpără un set de anvelope Goodyear – primesc o cană termică de marcă drept cadou!

O cană termică de calitate e o soluţie bună când vremea începe să se răcească. Cu siguranţă, este un lucru necesar. În plus (și acest lucru este important), o dăruim la procurarea anvelopelor Goodyear, unele dintre cele mai bune în lume. Ele vă vor proteja pe drumurile de iarnă mai bine decât ceaiul cald. Promoția se aplică unui set (patru anvelope) de orice anvelope Goodyear achiziționate la centrele de anvelope Master LUX de la Petricani și Botanica. Promoţia este limitată de numărul de cadouri din stoc.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46