Anvelope SUV/4x4 Kama

KAMA

Anvelopele Kama pentru SUV-uri - potrivite pentru orice îmbrăcăminte rutieră

Cauciucurile pentru un SUV trebuie să se deosebească prin caracteristici de exploatare îmbunătățite, fiabilitate și manevrabilitate, stabilitate la deplasare prin mocirlă și alte tipuri de acoperire non-standard: pat de iarbă, pietriș, frunze. Anume astfel de produse sunt oferite consumatorilor de către întreprinderea din Nijnekamsk, care este partenerul oficial al magazinului nostru online și al centrului service de anvelope. Producătorul își actualizează în mod sistematic liniile de produse și implementează inovații tehnologice, datorită cărora anvelopele Kama pentru SUV-uri mențin standarde înalte. 

Avantaje și caracteristici tehnice

Gama de modele include produse pentru orice anotimp - multisezon, de vară, de iarnă - şi pentru orice tip de îmbrăcăminte rutieră. Anvelopele oferă o manevrabilitate excelentă pe teren accidentat și, în același timp, se comportă perfect pe asfalt, asigurând o conducere a maşinii destul de confortabilă.

Grosimea cauciucului și a cordului metalic durabil, utilizarea silicei în compoziţia cauciucului constituie o garanție a durabilității sporite și a rezistenţei la uzură, iar desenul unic al benzii de rulare protejează în mod fiabil automobilul de un astfel de fenomen periculos, cum ar fi acvaplanarea.

Aceste caracteristici i-au permis brandului să câştige încrederea cumpărătorilor nu doar din țările CSI: anvelopele Kama pentru SUV-uri sunt optate de cumpărători din șaptezeci de țări, chiar şi unii producători auto le aleg în calitate de cauciucuri de bază pentru setul de dotări ale autovehiculelor noi.

Modelul de care aveți nevoie îl puteţi alege, listând catalogul nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie să decideți asupra indicelui de viteză necesar, să știți dimensiunea anvelopelor pentru mașina dvs. Sau, pur și simplu, să ne contactați - managerii noștri vă vor ajuta să găsiți și să cumpărați un set de anvelope potrivite pentru automobilul dvs.

Magazinul Masterlux oferă cele mai avantajoase prețuri la produsele întreprinderii ruse, comercializate în Moldova, o gamă largă și o garanţie a calității, precum și livrare rapidă în toate zonele țării.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46